Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Bug: BR_Env SetProperties (+ AIs) shifts automation points #1086

Closed
nofishonfriday opened this issue Jan 16, 2019 · 1 comment
Closed

Bug: BR_Env SetProperties (+ AIs) shifts automation points #1086

nofishonfriday opened this issue Jan 16, 2019 · 1 comment

Comments

@nofishonfriday
Copy link
Collaborator

@nofishonfriday nofishonfriday commented Jan 16, 2019

Discussion and steps to reproduce (post #5):
https://forum.cockos.com/showthread.php?t=210881

I think I roughly know why it happens* but I don't know how to fix currently.

*
I think it's got something to do with when setting envelope properties, the envelope (chunk) is deleted and rebuilt from scratch which doesn't seem to work properly anymore if the envelope also contains AIs.
The option if AIs connect to underlying envelope or not may also play a role.

@nofishonfriday
Copy link
Collaborator Author

@nofishonfriday nofishonfriday commented Jan 18, 2019

Thanks!
Should actually rather be fixed on Reaper (API ) side imo but until then it's good it's working again on SWS side. :)

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
1 participant