New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Snapshots: Alt+click doesn't work properly #360

Closed
Jeff0S opened this Issue Jul 8, 2014 · 1 comment

Comments

Projects
None yet
1 participant
@Jeff0S
Member

Jeff0S commented Jul 8, 2014

From mercadon...@gmail.com on August 27, 2011 11:27:25

a) Insert a new track
b) display its volume envelope
c) on the Snapshots window click on "New" (make sure "volume" is ticked)
d) insert some envelope points
e) click on "New" again on the Snapshots window
f) you should have 2 snapshots, so far so good
g) now Alt+click both snapshots to delete them

Results: Apparently they're not deleted but if you go to the "Extensions" menu and click on "Snapshots" to hide this window and then click on it again to display it, you'll see they're gone now.

Furthermore, in some cases REAPER crashes if you do the same with plug-ins parameters but do not close the window before closing REAPER.

What version of SWS extension are you using? (Extensions -> About SWS...)

2.1.0 Build #5 What is your Reaper version number and CPU architecture (e.g. Reaper 3.75 x64)? REAPER 64 bit
Core i5 750 What operating system are you running? (e.g. Windows XP/7, OSX 10.5.8 etc, 64bit?) Windows 7 64 bit

Original issue: http://code.google.com/p/sws-extension/issues/detail?id=360

@Jeff0S

This comment has been minimized.

Member

Jeff0S commented Jul 8, 2014

From swstim on August 28, 2011 07:58:38

Thanks for the report!

Fixed in 2.1.0 #6 r544

Status: Fixed

@Jeff0S Jeff0S closed this Jul 8, 2014

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment