New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Snapshots: Problem with 'frozen' tracks #426

Closed
Jeff0S opened this Issue Jul 8, 2014 · 10 comments

Comments

Projects
None yet
1 participant
@Jeff0S
Member

Jeff0S commented Jul 8, 2014

From mercadon...@gmail.com on November 30, 2011 06:24:44

What steps will reproduce the problem? 1) Insert new track
2) Insert a couple of plug-ins, tweak them and freeze this track
3) Insert a new plug-in in this track
4) Open the Snapshots window, choose "custom" and tick "FX Chain" only
5) Save new snapshot, bypass FX in track (Shift+click) and save another snapshot
6) Recall snapshot 1 What is the expected output? What do you see instead? Result: Frozen effects are back
Expected: Snapshot 1 is recalled

What version of SWS extension are you using? (Extensions -> About SWS...)

2.1.0 Build #21 What is your Reaper version number and CPU architecture (e.g. Reaper 3.75 x64)? REAPER 64 bit
Core i5 750 What operating system are you running? (e.g. Windows XP/7, OSX 10.5.8 etc, 64bit?) Windows 7 64 bit

Original issue: http://code.google.com/p/sws-extension/issues/detail?id=426

@Jeff0S

This comment has been minimized.

Member

Jeff0S commented Jul 8, 2014

From swstim on November 30, 2011 11:45:47

Owner: swstim

@Jeff0S

This comment has been minimized.

Member

Jeff0S commented Jul 8, 2014

From swstim on November 30, 2011 12:06:49

This one's mine, looks like it might be quite tricky to figure out though!

Status: Investigating

@Jeff0S

This comment has been minimized.

Member

Jeff0S commented Jul 8, 2014

From jeffos...@gmail.com on November 30, 2011 12:08:46

yes, Tim! (I just did some spaghetti URL'ing :)

@Jeff0S

This comment has been minimized.

Member

Jeff0S commented Jul 8, 2014

From mercadon...@gmail.com on November 30, 2011 12:09:11

You mean you can't repro this?

@Jeff0S

This comment has been minimized.

Member

Jeff0S commented Jul 8, 2014

From jeffos...@gmail.com on November 30, 2011 12:45:03

er.. sorry MN! I was just talking about some posts I deleted here (msitake in issue URL).

@tim: I did not test, but it smells a bit like it is not the right "FXCHAIN" (from the correct "depth") is not retreived (?) If so, the ChunkParserPatcher could help.

@Jeff0S

This comment has been minimized.

Member

Jeff0S commented Jul 8, 2014

From swstim on November 30, 2011 13:11:24

I can repro, but I need to wrap my brain around the fix! Thanks for the hint Jeffos, I haven't investigated the frozen FXCHAIN format...

@Jeff0S

This comment has been minimized.

Member

Jeff0S commented Jul 8, 2014

From mercadon...@gmail.com on January 01, 2012 21:32:02

Hi guys, hope you had great holidays and best wishes for 2012!

Do you have any timeframe for this? I have stopped using snapshots since I noticed this :(

Cheers

@Jeff0S

This comment has been minimized.

Member

Jeff0S commented Jul 8, 2014

From jeffos...@gmail.com on January 04, 2012 12:42:57

fixed ( r665 )

Status: Fixed

@Jeff0S

This comment has been minimized.

Member

Jeff0S commented Jul 8, 2014

From swstim on January 04, 2012 17:45:32

2.1.0 #26

@Jeff0S

This comment has been minimized.

Member

Jeff0S commented Jul 8, 2014

From mercadon...@gmail.com on January 04, 2012 21:09:04

Yay! Thanks guys. Downloaded, tested and soooo happy! Snapshots are back :)

Have a great week, guys.

@Jeff0S Jeff0S closed this Jul 8, 2014

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment