Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Cycle action BUG #433

Closed
Jeff0S opened this issue Jul 8, 2014 · 4 comments
Closed

Cycle action BUG #433

Jeff0S opened this issue Jul 8, 2014 · 4 comments

Comments

@Jeff0S
Copy link
Member

@Jeff0S Jeff0S commented Jul 8, 2014

From pyt...@yahoo.com on December 15, 2011 16:33:42

When creating a new Cycle action upon clicking apply REAPER freezes.
I'm using REAPER v4.14pre6 and sws_v2.1.0 #22 Win32.
I have the same problem under WinXP and VISTA 32bit.
Can anyone confirm ?

Original issue: http://code.google.com/p/sws-extension/issues/detail?id=433

@Jeff0S
Copy link
Member Author

@Jeff0S Jeff0S commented Jul 8, 2014

From swstim on December 15, 2011 11:30:34

Try with #23!

@Jeff0S
Copy link
Member Author

@Jeff0S Jeff0S commented Jul 8, 2014

From swstim on December 15, 2011 11:31:35

Wait, nevermind, #23 isn't out yet. I can't confirm as I'm not at a Reaper machine.

@Jeff0S
Copy link
Member Author

@Jeff0S Jeff0S commented Jul 8, 2014

From jeffos...@gmail.com on December 15, 2011 11:46:36

@tim: confirmed and fixed (commit in the coming hour..)

Thanks for the report Anton!

@Jeff0S
Copy link
Member Author

@Jeff0S Jeff0S commented Jul 8, 2014

From jeffos...@gmail.com on December 15, 2011 14:02:33

fixed in r649

Status: Fixed
Owner: jeffos...@gmail.com

@Jeff0S Jeff0S closed this Jul 8, 2014
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
1 participant