Snapshot paste - track destination for not-avaliable tracks #577

Closed
Jeff0S opened this Issue Jul 8, 2014 · 6 comments

Projects

None yet

1 participant

@Jeff0S
Collaborator
Jeff0S commented Jul 8, 2014

From kusiho...@gmx.de on May 22, 2013 21:24:50

What steps will reproduce the problem? See attached pitcures.
Say I have two sessions, RPP1 and RPP2.
Track layout is pretty similar, but RPP1 has two tracks more (TOM1 and TOM2 in this example)
Now I want to copy / paste the settings of all the drum tracks from RPP1 into RPP2. I select ALL drumtracks in RPP1, including the TOM-tracks (explanation see below). What is the expected output? What do you see instead? Problem: the destination of the TOM tracks from the source tracks is not correct! It should be (none), since they don’t exist in RPP2.

I know, the easiest way would be not to select/copy the tracks that are not available in both sessions. Or change their destination manually.
But in big sessions (+50 tracks) with slightly different layouts, this can become really confusing.
(the project in the pictures is a small one to simplify the problem ;))

What version of SWS extension are you using? (Extensions -> About SWS...)
2.3.0 What is your Reaper version number and CPU architecture (e.g. Reaper 3.75 x64)? v4.402 32-bit What operating system are you running? (e.g. Windows XP/7, OSX 10.5.8 etc, 64bit?) WIN 7 32 bit

THANKS FOR YOUR SUPPORT!! :) :) SWS-EXTENSIONS ROCKS!! :)

Attachment: RPP1.png RPP2.png paste.png RPP1.RPP RPP2.RPP

Original issue: http://code.google.com/p/sws-extension/issues/detail?id=577

@Jeff0S
Collaborator
Jeff0S commented Jul 8, 2014

From swstim on May 22, 2013 22:15:09

Wow, this is an awesome bug report, thank you for the attachments. I will certainly give this a look as soon as I have a chance.

On another note, you are using this feature exactly as I intended. This makes me happy. :) I know it's complicated, but sometimes it's just the ticket.

Status: Investigating
Owner: swstim

@Jeff0S
Collaborator
Jeff0S commented Jul 8, 2014

From kusiho...@gmx.de on May 22, 2013 22:35:43

hi SWS-tim,

thanks for your support! :) just let me know if you need any fruther informations / investigation or testing, ok?

i dont think this snapshot-feature is complicated! it took some experiments/testing until i've got used to it, but now it feels all naturally. ;)

best greetings from switzerland!
markus

@Jeff0S
Collaborator
Jeff0S commented Jul 8, 2014

From markus.h...@gmail.com on July 04, 2013 02:11:39

hi tim,

any news on this one?

thanks!
markus

@Jeff0S
Collaborator
Jeff0S commented Jul 8, 2014

From swstim on July 09, 2013 19:52:58

Yes, thanks for the reminder, this had fallen off my radar. It's fixed for 2.3.0 #20 r1106 .

Status: Fixed

@Jeff0S
Collaborator
Jeff0S commented Jul 8, 2014

From markus.h...@gmail.com on July 13, 2013 04:38:39

hi tim,

thanks a lot, works perfectly!! :) :)
sent you a small donation to show my thankfulness! ;)

best greetings from switzerland,
markus

@Jeff0S
Collaborator
Jeff0S commented Jul 8, 2014

From swstim on July 13, 2013 06:32:21

Thanks, Markus!! Glad the fix works for you.

@Jeff0S Jeff0S closed this Jul 8, 2014
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment