S&M notes doesn't load properly #642

Closed
Jeff0S opened this Issue Jul 8, 2014 · 2 comments

Projects

None yet

1 participant

@Jeff0S
Collaborator
Jeff0S commented Jul 8, 2014

From considin...@gmail.com on May 05, 2014 16:11:20

What steps will reproduce the problem? See below What is the expected output? What do you see instead? See below

What version of SWS extension are you using? (Extensions -> About SWS...)
Built from current sources What is your Reaper version number and CPU architecture (e.g. Reaper 3.75 x64)? 4.62pre12 32bit What operating system are you running? (e.g. Windows XP/7, OSX 10.5.8 etc, 64bit?) Win7 32bit

Don't know if this is a REAPER problem or an SWS problem but I'm getting the following warning when loading a project...

"There were 11 items in the project that were saved by extensions. If you save this project without those extensions installed, you may lose those extensions' data."

It's seems to be because of the S&M project notes which in the project file appear as:

<S&M_PROJNOTES
  |Dean thinks:
  |  Main guitar is too bright/harsh (talking about several parts across diff tracks)
  |    "when it's against the other at 01:08 it sounds better but
  |    "on it's own and when it starts to play higher notes it becomes noticable"
  |  Drop in volume at 1:47
  |
  |i've had a look. here's the items or parts of that i feel are too harsh
  |
  |track 3: Harmonic
  |track 4: main 1+2 from 01:25
  |track 8: fragile outro from 01:42
  |
  |i'm guessing the the fact that it's only parts of these items that sound harsh is
  |because they change to different positions on the neck.
>

...but in the notes window only this is displayed...

Dean thinks:
Main guitar is too bright/harsh (talking about several parts across diff tracks)

Original issue: http://code.google.com/p/sws-extension/issues/detail?id=642

@Jeff0S
Collaborator
Jeff0S commented Jul 8, 2014

From jeffos...@gmail.com on May 05, 2014 12:08:14

Confirmed, fix coming soon...
Thanks for the detailed report IX!

@Jeff0S
Collaborator
Jeff0S commented Jul 8, 2014

From jeffos...@gmail.com on July 03, 2014 05:52:09

This issue was closed by revision r1377 .

Status: Fixed

@Jeff0S Jeff0S closed this Jul 8, 2014
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment