Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Trigger entity mode/mutator attributes have incorrect labels #993

Closed
Jigoku opened this issue Jan 8, 2020 · 0 comments
Closed

Trigger entity mode/mutator attributes have incorrect labels #993

Jigoku opened this issue Jan 8, 2020 · 0 comments

Comments

@Jigoku
Copy link
Member

@Jigoku Jigoku commented Jan 8, 2020

When using a trigger entity to enable/disable another, based on mode/mutator, the trigger entity attrs do not read correctly on the billboard, for example:

In this screenshot, muts = 1 should read as FFA, but instead shows Deathmatch:
2020-01-08-104143_1920x1080_scrot

In this screenshot, modes = -1 should read as Not Deathmatch but instead doesn't show any attribute label at all:
2020-01-08-104208_1920x1080_scrot

@triage-new-issues triage-new-issues bot added the triage label Jan 8, 2020
@Jigoku Jigoku added the status: bug label Jan 8, 2020
@triage-new-issues triage-new-issues bot removed the triage label Jan 8, 2020
@Jigoku Jigoku added the priority: low label Jan 8, 2020
@qreeves qreeves closed this in 65bb1e9 Jan 10, 2020
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
1 participant
You can’t perform that action at this time.