Routing is not generating links properly #143

Closed
parndt opened this Issue Aug 8, 2010 · 4 comments

Projects

None yet

1 participant

Owner
parndt commented Aug 8, 2010

Links with link_url are not generating with the /locale/ prefix e.g. /fr/contact is just /contact

Owner
parndt commented Aug 9, 2010

Closed by c52c55d

Owner
parndt commented Aug 25, 2010

It's back!

Owner
parndt commented Aug 26, 2010

Added more precise logic, now we only append a locale string when appropriate (when not in the default locale). Closed by b939578

Owner
parndt commented Sep 16, 2010

Update to 0.9.8.7 of refinerycms-i18n. Closed by 228811a. Again.

@unixcharles unixcharles pushed a commit to unixcharles/refinerycms that referenced this issue Jun 1, 2011
@parndt parndt Added more precise logic, now we only append a locale string when app…
…ropriate (when not in the default locale). Closes GH-143
0af6957
@unixcharles unixcharles pushed a commit to unixcharles/refinerycms that referenced this issue Jun 1, 2011
@parndt parndt Update to 0.9.8.7 of refinerycms-i18n. Closes GH-143. Again. 146f3c1
@m1k3 m1k3 pushed a commit to m1k3/refinerycms that referenced this issue Mar 8, 2012
@parndt parndt Added more precise logic, now we only append a locale string when app…
…ropriate (when not in the default locale). Closes GH-143
b939578
@m1k3 m1k3 pushed a commit to m1k3/refinerycms that referenced this issue Mar 8, 2012
@parndt parndt Update to 0.9.8.7 of refinerycms-i18n. Closes GH-143. Again. 228811a
This issue was closed.
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment