New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Debug Particles are drawn on all layers #416

Closed
PavelBlend opened this Issue Jan 24, 2019 · 1 comment

Comments

Projects
None yet
2 participants
@PavelBlend
Copy link

PavelBlend commented Jan 24, 2019

System Information

Blender Version: 2.79b f4dc9f9d68b
FLIP Fluids Version: 9.0.5.2
Operating System: Windows 7 64 bit
CPU: A8 5600K 3.60GHz 4 Core
GFX: None
RAM: 8 GB

Describe the bug

If you enable the Enable Fluid Particle Debugging option, then the fluid particles will draw on all layers of the scene, no matter which layer the domain is on.

To Reproduce

Open the blend file and bake the simulation. Then turn on only the empty layer of the scene, for example 2. And you will see particles of liquid, which should not be. Particles must be on a layer with a domain.
fluid_particles_debug.zip

Expected Behaviour

Fluid particles should be drawn only on the layer of the stage where the domain is located. That is, if the layer with the domain is turned on, then the particles must be displayed, otherwise not to draw them.

Actual Behaviour

Debug Particles are drawn on all layers

Screenshots

01

@rlguy

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

rlguy commented Jan 24, 2019

Hi PavelBlend,

Thanks for the report! I have added this functionality for both the particle debug drawing and grid debug drawing. This will be included in the next update available next Friday (Feb 1st).

- Ryan

@rlguy rlguy closed this Jan 24, 2019

@rlguy rlguy added bug feature labels Jan 24, 2019

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment