New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Rock-on bad behaviour when starting with no configuration #1579

Closed
MFlyer opened this Issue Dec 13, 2016 · 0 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@MFlyer
Member

MFlyer commented Dec 13, 2016

When starting Rock-on service without configuration Rockstor raises an error (right), but Rock-on service switch turns ON anyway

@MFlyer MFlyer changed the title from [BUG]Rock-on bad behaviour when starting with no configuration to [Bug]Rock-on bad behaviour when starting with no configuration Dec 13, 2016

@schakrava schakrava added the bug label Dec 17, 2016

@schakrava schakrava added this to the Pinnacles milestone Dec 17, 2016

@schakrava schakrava closed this in 231a5e1 Jun 24, 2017

schakrava added a commit that referenced this issue Jun 24, 2017

Merge pull request #1736 from priyaganti/issue#1579-rockonSwitchWitho…
…utConfig

display config modal when rockon is not configured but switch is turned on. fixes #1579

@schakrava schakrava changed the title from [Bug]Rock-on bad behaviour when starting with no configuration to Rock-on bad behaviour when starting with no configuration Jul 2, 2017

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment