New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

how stop a build triggered from long time ago with finish #592

Closed
macagua opened this Issue Dec 21, 2013 · 13 comments

Comments

Projects
None yet
4 participants
@macagua
Contributor

macagua commented Dec 21, 2013

Hi guys

how stop a build triggered from long time ago without finish?

The docs is tested with travis-ci and the build is ok [0] but in readthedocs are many build triggered from long time ago without finish [1].

Any idea???

[0] https://travis-ci.org/collective/collective.spanishdocumentation/builds/15804944
[1] https://readthedocs.org/builds/plone-spanish-docs/

@wraithan

This comment has been minimized.

Contributor

wraithan commented Dec 21, 2013

Builds that crash hard during their build process may be left in the
triggered state. They aren't still trying to build so you can just ignore
it and trigger your build again.

On Fri, Dec 20, 2013 at 9:22 PM, Leonardo J. Caballero G. <
notifications@github.com> wrote:

Hi guys

how stop a build triggered from long time ago without finish?

The docs is tested with travis-ci and the build is ok [0] but in
readthedocs are many build triggered from long time ago without finish [1].

Any idea???

[0]
https://travis-ci.org/collective/collective.spanishdocumentation/builds/15804944
[1] https://readthedocs.org/builds/plone-spanish-docs/


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/592
.

@macagua

This comment has been minimized.

Contributor

macagua commented Dec 21, 2013

@wraithan and @ericholscher

but why later of a 1 hour, 4 minutes ago don't generate the docs?, even, I built another branch outdated and does not generate this!

I test this with firefox and chrome.

Is possible stop these process?

@wraithan

This comment has been minimized.

Contributor

wraithan commented Dec 21, 2013

You may want to wipe your build environment, we try to cache as much as we
an so we don't have to download/checkout everything everytime.

http://read-the-docs.readthedocs.org/en/latest/builds.html?highlight=wipe#deleting-a-stale-or-broken-build-environment

On Sat, Dec 21, 2013 at 6:14 AM, Leonardo J. Caballero G. <
notifications@github.com> wrote:

@wraithan https://github.com/wraithan and @ericholscherhttps://github.com/ericholscher

but why later of a 1 hour, 4 minutes ago don't generate the docs?, even, I
built another branch outdated and does not generate this!

I test this with firefox and chrome.

Is possible stop these process?


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/592#issuecomment-31063959
.

@macagua

This comment has been minimized.

Contributor

macagua commented Dec 21, 2013

@wraithan thank you for your response :)

Ok then just wipe it was built, but I'll keep on keeping this project at readthedocs, for new builds right?

@wraithan

This comment has been minimized.

Contributor

wraithan commented Dec 21, 2013

If It worked after you wiped it, then it should be fine going forward.
Wiping should only be used if you see your project not acting normal (like
leaving lots of builds in 'triggered' state).

On Sat, Dec 21, 2013 at 7:02 AM, Leonardo J. Caballero G. <
notifications@github.com> wrote:

@wraithan https://github.com/wraithan thank you for your response :)

Ok then just wipe it was built, but I'll keep on keeping this project at
readthedocs, for new builds right?


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/592#issuecomment-31064936
.

@macagua

This comment has been minimized.

Contributor

macagua commented Dec 21, 2013

@wraithan I access to https://readthedocs.org/wipe/plone-spanish-docs/latest/ and clic at button called "Wipe version" but don't show me a message like "deleting a directory or something like this" is ok?

The app delete the directory?

When I do the first step, then I access to https://readthedocs.org/builds/plone-spanish-docs/ still shows a lots of builds in 'triggered' state and I launched a new building and this was left in the 'triggered' state.

@ericholscher

This comment has been minimized.

Member

ericholscher commented Dec 21, 2013

Think this is the same issue as:
#568

On Sat, Dec 21, 2013 at 10:26 AM, Leonardo J. Caballero G. <
notifications@github.com> wrote:

I access to https://readthedocs.org/wipe/plone-spanish-docs/latest/ and
clic at button called "Wipe version" but don't show me a message like
"deleting a directory or something like this" is ok?

The app delete the directory?

When I do the first step, then I access to
https://readthedocs.org/builds/plone-spanish-docs/ still shows a lots of
builds in 'triggered' state and I launched a new building and this was left
in the 'triggered' state.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/592#issuecomment-31065404
.

Eric Holscher
Maker of the internet residing in Portland, Or
http://ericholscher.com

@wraithan

This comment has been minimized.

Contributor

wraithan commented Dec 21, 2013

I unfortunately don't have time to dig in and debug this right now, maybe
@ericholscher can take a look?

On Sat, Dec 21, 2013 at 7:26 AM, Leonardo J. Caballero G. <
notifications@github.com> wrote:

I access to https://readthedocs.org/wipe/plone-spanish-docs/latest/ and
clic at button called "Wipe version" but don't show me a message like
"deleting a directory or something like this" is ok?

The app delete the directory?

When I do the first step, then I access to
https://readthedocs.org/builds/plone-spanish-docs/ still shows a lots of
builds in 'triggered' state and I launched a new building and this was left
in the 'triggered' state.


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/592#issuecomment-31065404
.

@macagua

This comment has been minimized.

Contributor

macagua commented Dec 21, 2013

@ericholscher and @wraithan

It's a bug in readthedocs app as say #568

I removed the unicode characters like "ó" and "ñ"

The original project name was "Documentación oficial de Plone en Español" and without unicode characters es "Documentacion oficial de Plone en Espanol" then passed built without any problems.

Thanks @wraithan and @ericholscher for your time and support.

@macagua

This comment has been minimized.

Contributor

macagua commented Dec 21, 2013

I have the same error, I removed the unicode characters like "ó" and "ñ"

The original project name was "Documentación oficial de Plone en Español" [0] and without unicode characters es "Documentacion oficial de Plone en Espanol" then passed built without any problems.

[0] https://readthedocs.org/builds/plone-spanish-docs/

@ericholscher

This comment has been minimized.

Member

ericholscher commented Dec 21, 2013

Sorry about that. I will try and get the unicode support fixed soon. It's
definitely something we should have working.

On Sat, Dec 21, 2013 at 10:41 AM, Leonardo J. Caballero G. <
notifications@github.com> wrote:

I have the same error, I removed the unicode characters like "ó" and "ñ"

The original project name was "Documentación oficial de Plone en Español"
[0] and without unicode characters es "Documentacion oficial de Plone en
Espanol" then passed built without any problems.

[0] https://readthedocs.org/builds/plone-spanish-docs/


Reply to this email directly or view it on GitHubhttps://github.com//issues/592#issuecomment-31065672
.

Eric Holscher
Maker of the internet residing in Portland, Or
http://ericholscher.com

@macagua

This comment has been minimized.

Contributor

macagua commented Dec 21, 2013

@ericholscher No problem :)

I hope you can do it, really thanks!!!

@linuxoid69

This comment has been minimized.

linuxoid69 commented Sep 29, 2015

I have the same problem. But I have not solved it (((

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment