rbx crash: invalid fastbin entry #2963

Closed
chanks opened this Issue Mar 2, 2014 · 4 comments

Comments

Projects
None yet
4 participants
@chanks

chanks commented Mar 2, 2014

I got a crash in rbx while running my gem's specs on Travis due to an "invalid fastbin entry". The backtrace starts at line 1050 here:

https://travis-ci.org/chanks/que/jobs/19903979#L1050

Since it crashed on Travis I don't have access to the machine, and I haven't been able to reproduce it on mine, and even on Travis the specs ran successfully 60 times before crashing on attempt 61 (we repeat the specs many times to flush out race conditions). It also appears to have happened during startup, before the specs even began running. The only C-extension we use extensively is the pg gem, but I don't see any mention of it in the backtrace.

I'm hoping that this backtrace is enough to figure out the issue, because there's not a lot else to go on. Let me know if there's anything else I can add.

Thanks!

@jyurek

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@jyurek

jyurek Mar 11, 2014

If it helps any, I, too, crashed on travis because of this. Only mine was in the middle of the run, not at the beginning. https://travis-ci.org/thoughtbot/paperclip/jobs/20522079

jyurek commented Mar 11, 2014

If it helps any, I, too, crashed on travis because of this. Only mine was in the middle of the run, not at the beginning. https://travis-ci.org/thoughtbot/paperclip/jobs/20522079

@mtodd

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@mtodd

mtodd Aug 25, 2014

Think I'm seeing the same problem here:
https://travis-ci.org/ruby-ldap/ruby-net-ldap/jobs/33462248

mtodd commented Aug 25, 2014

Think I'm seeing the same problem here:
https://travis-ci.org/ruby-ldap/ruby-net-ldap/jobs/33462248

@YorickPeterse

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@YorickPeterse

YorickPeterse Feb 18, 2015

Owner

Does this still occur on Rubinius 2.5.2? If so, could you provide a way for us to reproduce it?

Owner

YorickPeterse commented Feb 18, 2015

Does this still occur on Rubinius 2.5.2? If so, could you provide a way for us to reproduce it?

@YorickPeterse

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@YorickPeterse

YorickPeterse Jul 30, 2015

Owner

Closing this due to lack of further feedback. Feel free to re-open if the issue still persists using the latest version of Rubinius.

Owner

YorickPeterse commented Jul 30, 2015

Closing this due to lack of further feedback. Feel free to re-open if the issue still persists using the latest version of Rubinius.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment