New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Symlink executables don't properly install #1996

Open
segiddins opened this Issue Aug 28, 2017 · 4 comments

Comments

Projects
None yet
4 participants
@segiddins
Member

segiddins commented Aug 28, 2017

This issue is related to:

  • Network problems
  • Installing a library
  • Publishing a library
  • The command line gem
  • Other

@segiddins segiddins self-assigned this Aug 28, 2017

@segiddins

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@segiddins

segiddins Aug 28, 2017

Member

@KrauseFx any interest in fixing this?

Member

segiddins commented Aug 28, 2017

@KrauseFx any interest in fixing this?

@segiddins segiddins changed the title from Emoji executable names don't properly install to Symlink executables don't properly install Aug 29, 2017

@KrauseFx

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@KrauseFx

KrauseFx Aug 29, 2017

Is that something fastlane is causing problems with? What's the best way to reproduce the problem?

KrauseFx commented Aug 29, 2017

Is that something fastlane is causing problems with? What's the best way to reproduce the problem?

@segiddins

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@segiddins

segiddins Aug 29, 2017

Member

gem pristine fastlane --only-executables

Member

segiddins commented Aug 29, 2017

gem pristine fastlane --only-executables

@segiddins

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@segiddins

segiddins Aug 29, 2017

Member

(But I think I have a fix for it anyways)

Member

segiddins commented Aug 29, 2017

(But I think I have a fix for it anyways)

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment