Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Markdown in Image Descriptions not rendering #814

Closed
mjmurphy opened this issue Dec 6, 2014 · 2 comments
Closed

Markdown in Image Descriptions not rendering #814

mjmurphy opened this issue Dec 6, 2014 · 2 comments
Labels

Comments

@mjmurphy
Copy link

@mjmurphy mjmurphy commented Dec 6, 2014

I want to allow extra markup in the image description field (for basic formatting and links etc.). I have added Markdown to the "Text formatters (for file descriptions)" on the Images field, but it does not seem to be rendering the markdown in my templates.

Processwire version : 2.5.8 dev
Modifications : I have ProcessCropImage and the Language support for Fields and Page Names installed

When i try to render the image description in my template :

echo $image->description;

It shows the text and seems to recognise and strip out the markdown tags e.g.

**This** becomes This

but does not actually render any html.

ryancramerdesign added a commit that referenced this issue Dec 7, 2014
@ryancramerdesign
Copy link
Owner

@ryancramerdesign ryancramerdesign commented Dec 7, 2014

Thanks, I was able to duplicate and have pushed a fix for this to dev.

@mjmurphy
Copy link
Author

@mjmurphy mjmurphy commented Dec 7, 2014

Great - just tested locally and it's working. Thanks for the quick fix!

@mjmurphy mjmurphy closed this Dec 7, 2014
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
2 participants
You can’t perform that action at this time.