Eclipse ADT Juno crashes after installing Lombok #818

Closed
lombokissues opened this Issue Jul 14, 2015 · 5 comments

Projects

None yet

1 participant

@lombokissues
Collaborator

Migrated from Google Code (issue 783)

@lombokissues
Collaborator

👤 karamimed   🕗 Feb 06, 2015 at 13:52 UTC

Please discuss feature requests first on
https://groups.google.com/forum/﹟!forum/project-lombok

What steps will reproduce the problem?

  1. Install Lombok to Eclipse Juno
  2. Start Eclipse Juno via a shortcut from the Windows start menu.
  3. Splash screen flashes then crashes. Juno does not open.

What is the expected output? What do you see instead?
Start Eclipse, crash after splash

What version of the product are you using? On what operating system?
Lombok 1.16.0

Please provide any additional information below.
I tried also to set an absolute path of lombok on eclipse.ini but with no luck :
-javaagent:"D:\ADT\adt-bundle-windows-x86_64-20140702\eclipse\lombok.jar"

Attached logs

@lombokissues
Collaborator

👤 karamimed   🕗 Feb 06, 2015 at 13:52 UTC

🔗 1423230424342.log View file

@lombokissues
Collaborator

👤 karamimed   🕗 Feb 06, 2015 at 13:52 UTC

🔗 1423226129083.log View file

@lombokissues
Collaborator

👤 reinierz   🕗 Feb 08, 2015 at 20:54 UTC

Heh, we just fixed this off of an inner email and was about to go: Eh, I guess nobody else uses old eclipses.

You'll be glad to hear the fix will be rolled out very soon now (1.16.2, which will be out in a day or 2).

@lombokissues
Collaborator

End of migration

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment