Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Embed video error (filename with space) #54

Closed
Timmmy opened this issue Dec 27, 2013 · 2 comments
Closed

Embed video error (filename with space) #54

Timmmy opened this issue Dec 27, 2013 · 2 comments

Comments

@Timmmy
Copy link

@Timmmy Timmmy commented Dec 27, 2013

Hi,

I'm experiencing an issue in adding video's with a space in the filename. Encoding works fine, but the url that's embedded in the browser is incomplete. Only the first part is used.

For example if a video called "paris 001.avi" is added in the directory "travel", it adds a link to "travel/paris" (" 001.webm" is missing).

If the file is renamed to "paris001.avi", it works fine.
Spaces in directory names and image names are processed correctly. It only affects video's. It also affects both themes.

This is the case in version 0.5.0 (I couldn't check this with the latest version (other issues which I still need to investigate))

Am I doing something wrong or could this be an issue?

Thank you in advance!

Kind regards,

Timmmy

@saimn saimn closed this in 2637f0d Dec 27, 2013
@saimn
Copy link
Owner

@saimn saimn commented Dec 27, 2013

It was indeed a bug, now fixed. Thanks for the report @Timmmy !

@Timmmy
Copy link
Author

@Timmmy Timmmy commented Dec 30, 2013

Works like a charm!
Thanks!!

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
2 participants
You can’t perform that action at this time.