Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Error while flashing SoftDevice - J-Link EDU #228

Closed
Gius-8 opened this issue Jan 16, 2018 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@Gius-8
Copy link

commented Jan 16, 2018

Hi guys,
I'm trying to load the arduino core on a generic nRF51822 but I always get the same error:

C:\Users\gius_\AppData\Local\Arduino15\packages\sandeepmistry\tools\openocd\0.10.0-dev.nrf5/bin/openocd.exe -d2 -f interface/jlink.cfg -c transport select swd; set WORKAREASIZE 0; -f target/nrf51.cfg -c init; halt; nrf51 mass_erase; program {{C:\Users\gius_\AppData\Local\Arduino15\packages\sandeepmistry\hardware\nRF5\0.4.0/cores/nRF5/SDK/components/softdevice/s110/hex/s110_nrf51_8.0.0_softdevice.hex}} verify reset; shutdown; 
Open On-Chip Debugger 0.10.0-dev-00254-g696fc0a (2016-04-10-10:13)
Licensed under GNU GPL v2
For bug reports, read
	http://openocd.org/doc/doxygen/bugs.html
debug_level: 2
0
cortex_m reset_config sysresetreq
adapter speed: 1000 kHz
jaylink: Failed to open device: LIBUSB_ERROR_NOT_SUPPORTED.
jaylink: Failed to open device: LIBUSB_ERROR_NOT_FOUND.
Info : No device selected, using first device.
Error: No J-Link device found.

Error while flashing SoftDevice.

I use the latest j-link drivers (JLink_V622f). I tried with Arduino 1.8.5 and 1.6.13.
Can someone help me in some way?
Thanks so much

@dlabun

This comment has been minimized.

Copy link
Collaborator

commented Jan 16, 2018

Did you follow the directions on the readme file to setup the JLINK?

@Gius-8

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Jan 16, 2018

Hi @dlabun ,
yes, I followed the README:
https://github.com/sandeepmistry/arduino-nRF5#driver-setup-for-segger-j-link

Through Zadig I need to install libusb or WinUSB?
Do you think I should remove the J-Link driver?

Thanks :)

@Gius-8

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Jan 18, 2018

Hi, I've solved by uninstalling and reinstalling the j-link drivers. Then I used zadig.
Thank you

@Gius-8 Gius-8 closed this Jan 18, 2018

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.