Skip to content

HTTPS clone URL

Subversion checkout URL

You can clone with HTTPS or Subversion.

Download ZIP
tree: 740795425d
Fetching contributors…

Cannot retrieve contributors at this time

141 lines (132 sloc) 5.34 kb
@no-txn @works @search
Feature: Search Works
In order to test search
As a humble coder
I have to use cucumber with thinking sphinx
Scenario: first check the errors for an invalid search
When I am on the homepage
And I fill in "site_search" with "Tag: harry potter Words: >1000 (Language: Deutsch | Tag: Deutsch)"
And I press "search"
Then I should see "bad words format (ignored)"
And I should see "0 Found"
# do everything that doesn't modify the works in one scenario
# so you only have to load the fixtures and update the sphinx indexes once
Scenario: Search works
Given I have loaded the fixtures
And I have Battle 12 prompt meme fully set up
And everyone has signed up for Battle 12
When mod fulfills claim
When I reveal the "Battle 12" challenge
When I am logged in as "myname4"
And the work indexes are updated
# anon work doesn't show up in searches
When I search for works containing "mod"
Then I should see "0 Found"
When I search for works by mod
Then I should see "0 Found"
# reveal works
When I reveal the authors of the "Battle 12" challenge
When the work indexes are updated
When I am logged in as "myname4"
When I search for works containing "mod"
Then I should see "0 Found"
When I search for works by mod
Then I should see "0 Found"
# do some valid searches
When I search for a complex term from the search box
Then I should see appropriate results for that complex term
When I search for a simple term from the search box
Then I should see "3 Found"
When I follow "Advanced search"
Then I should be on the search page
When I fill in "refine_text" with ""
And I fill in "refine_tag" with "second"
And I press "Search works"
Then I should see "1 Found"
When I am on the search page
And I select "Deutsch" from "Language:"
And I press "Search works"
Then I should see "1 Found"
When I am on the homepage
And I fill in "site_search" with "hits: 0-10"
And I press "search"
Then I should see "4 Found"
When I am on the homepage
And I fill in "site_search" with "hits: >10"
And I press "search"
Then I should see "2 Found"
When I follow "Advanced search"
Then I should be on the search page
When I fill in "refine_hit_count" with "10000-20000"
And I press "Search works"
Then I should see "1 Found"
When I am on the homepage
And I fill in "site_search" with "words: 50-150"
And I press "search"
Then I should see "1 Found"
When I am on the homepage
And I fill in "site_search" with "words: >100 language:english"
And I press "search"
Then I should see "2 Found"
When I follow "Advanced search"
Then I should be on the search page
When I fill in "refine_word_count" with ""
And I fill in "refine_revised_at" with "> 2 years ago"
And I press "Search works"
# TODO: It's now more than 2 years since 2009 - should the fixtures be updated?
Then I should see "2 Found"
When I follow "Advanced search"
Then I should be on the search page
When I fill in "refine_word_count" with "<1000"
And I press "Search works"
Then I should see "0 Found"
When I am on the search page
And I fill in "refine_hit_count" with "> 1.000"
And I press "Search works"
Then I should see "First work"
And I should see "third work"
And I should see "2 Found"
And I should see "You searched for: Hits: > 1000"
When I fill in "refine_text" with "hits: >9,000"
And I press "Refine search"
Then I should see "You searched for: Hits: >9000"
And I should see "1 Found"
And I should not see "First work"
And I should see "third work"
When I am on the homepage.
And I fill in "site_search" with "testuser2"
And I press "search"
Then I should see "2 Found"
When I follow "Advanced search"
Then I should be on the search page
When I fill in "refine_text" with ""
And I fill in "refine_author" with "testuser2"
And I press "search"
# should actually be 5, but it appears to be losing the author bit
Then I should see "6 Found"
# When I am on the search page
# And I fill in "Kudos" with ">0"
# And I press "Search works"
# Then I should see "You searched for: Kudos: >0"
# And I should see "2 Found"
# When I follow "Advanced search"
# And I fill in "Kudos" with "5"
# And I press "Search works"
# Then I should see "You searched for: Kudos: 5"
# And I should see "0 Found"
# When I fill in "refine_text" with "kudos: 4"
# And I press "Refine search"
# Then I should see "You searched for: Kudos: 4"
# Then I should see "1 Found"
# When I follow "Advanced search"
# And I fill in "Kudos" with "<2"
# And I press "Search works"
# Then I should see "You searched for: Kudos: <2"
# Then I should see "5 Found"
# Then search for non-wips
# When I follow "Advanced search"
# And I check "Complete"
# And I press "Search works"
# Then I should see "You searched for: Kudos: <2 Complete"
# Then I should see "4 Found"
# 3 from the fixtures and one from the challenge
Jump to Line
Something went wrong with that request. Please try again.