Skip to content

Loading…

Tests aren't passing for 1.1.4, test instructions requested #258

Closed
webandy opened this Issue · 2 comments

2 participants

@webandy

Hello. I have a couple issues I'd like to debug but I can't get the tests running on master (v1.1.4 or d3ed2b2).

Could you verify that the versions specified in the gemspec are accurate? Could you provide some instructions on how to run all tests and/or individual tests in the README? I would appreciate it. Happy to re-test and continue debugging my local environment if it turns out to be the issue.

Here is my local configuration, which looks ok according to the gemspec.

andy:Projects/vendor/devise_invitable[master]% ruby -v
ruby 1.8.7 (2012-02-08 patchlevel 358) [i686-darwin11.3.0]

andy:Projects/vendor/devise_invitable[master]% bundle --version
Bundler version 1.2.3

andy:Projects/vendor/devise_invitable[master]% gem -v
1.3.7

andy:Projects/vendor/devise_invitable[master]% gem list devise
devise (2.1.2)
@scambra
Owner

Tests are passing in travis, so they should be right, and travis uses versions from gemspec
I'm using gem 1.8.23 but I don't think it can be important
Anyway, can you post error you get?

@webandy

Ok. I don't know why I didn't try Ruby 1.9.2, but that (along with Rubygems 1.8.17 worked fine. I added a pull request for your consideration with some testing instructions that pass for me locally. Thanks!

#263

@scambra scambra closed this
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Something went wrong with that request. Please try again.