Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Long press of activation and Turbo mode have no effect #136

Closed
sudoyang opened this issue Sep 18, 2016 · 3 comments
Closed

Long press of activation and Turbo mode have no effect #136

sudoyang opened this issue Sep 18, 2016 · 3 comments

Comments

@sudoyang
Copy link

@sudoyang sudoyang commented Sep 18, 2016

I am running gnome-pie on a ubuntu 16.04 thinkpad machine. I use mouse middle key to activate application launcher and use long press of mouse right key to activate 'ALT + TAB' function. But it seems like long press function and turbo mode does not function even I select the there to in the configuration menu. Pretty strange!

@Schneegans
Copy link
Owner

@Schneegans Schneegans commented Sep 19, 2016

Hi there !
This has already been fixed in develop (see issue #132). As soon as #134 is resolved, a new version will be released. I will leave this issue open to make other users discover it more easily.
Thanks for the report!

Loading

@sudoyang
Copy link
Author

@sudoyang sudoyang commented Sep 20, 2016

Thanks for the information!

Loading

@Schneegans
Copy link
Owner

@Schneegans Schneegans commented Sep 20, 2016

Should be fixed in 0.7.0 :)

Loading

@Schneegans Schneegans closed this Sep 20, 2016
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
None yet
Projects
None yet
Linked pull requests

Successfully merging a pull request may close this issue.

None yet
2 participants