Skip to content

HTTPS clone URL

Subversion checkout URL

You can clone with
or
.
Download ZIP

Loading…

Missing body background in IE7 & IE8 #127

Closed
robhawk opened this Issue · 2 comments

2 participants

@robhawk

Hello,

I've just spent the last couple of hours reviewing previous issues but can't seem to fix this. I have a background repeating image set on the element but it does not show in IE7 or IE8. I have tried moving the background to the element but have the same result, not background image. If I refresh the page on IE8 with the background image set on the element I briefly see the background before it becomes white.

I have also set the background to #000000 in my master.css file and again when I look in the developer tools the background that is set says "none" so I'm guessing that's why, but can't resolve.

If I remove the respond.js script the image shows perfectly.

My site is currently not live and on a local MAMP server.

I'm fairly new to all of this so I'm sure it's me doing something in error.

I really would appreciate some help.

Cheers

Rob

@robhawk

Hi,

I have discovered that if I add the background to the id attached already attached to the element things display as required.

I'm still not convinced that this is the best solution!

If there's a better way I'd love to know.

Cheers

Rob

@jefflembeck
Collaborator

Seems to be an odd side-effect. Thanks for reporting. Will close as that solution seem sufficient.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Something went wrong with that request. Please try again.