Skip to content
Fetching contributors…
Cannot retrieve contributors at this time
122 lines (122 sloc) 5.53 KB
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<Project DefaultTargets="Build" xmlns="http://schemas.microsoft.com/developer/msbuild/2003" ToolsVersion="4.0">
<PropertyGroup>
<Configuration Condition=" '$(Configuration)' == '' ">Debug</Configuration>
<Platform Condition=" '$(Platform)' == '' ">AnyCPU</Platform>
<ProjectGuid>{F5D74163-145F-47BF-83DC-D0E07249C6CA}</ProjectGuid>
<OutputType>Library</OutputType>
<NoStandardLibraries>false</NoStandardLibraries>
<AssemblyName>Mono.Nat</AssemblyName>
<RootNamespace>Mono.Nat</RootNamespace>
<ProductVersion>8.0.50727</ProductVersion>
<SchemaVersion>2.0</SchemaVersion>
<TargetFrameworkVersion>v3.5</TargetFrameworkVersion>
<FileUpgradeFlags>
</FileUpgradeFlags>
<OldToolsVersion>2.0</OldToolsVersion>
<UpgradeBackupLocation />
<TargetFrameworkProfile />
<PublishUrl>publish\</PublishUrl>
<Install>true</Install>
<InstallFrom>Disk</InstallFrom>
<UpdateEnabled>false</UpdateEnabled>
<UpdateMode>Foreground</UpdateMode>
<UpdateInterval>7</UpdateInterval>
<UpdateIntervalUnits>Days</UpdateIntervalUnits>
<UpdatePeriodically>false</UpdatePeriodically>
<UpdateRequired>false</UpdateRequired>
<MapFileExtensions>true</MapFileExtensions>
<ApplicationRevision>0</ApplicationRevision>
<ApplicationVersion>1.0.0.%2a</ApplicationVersion>
<IsWebBootstrapper>false</IsWebBootstrapper>
<UseApplicationTrust>false</UseApplicationTrust>
<BootstrapperEnabled>true</BootstrapperEnabled>
</PropertyGroup>
<PropertyGroup Condition=" '$(Configuration)|$(Platform)' == 'Debug|AnyCPU' ">
<DebugSymbols>true</DebugSymbols>
<DebugType>full</DebugType>
<Optimize>false</Optimize>
<OutputPath>bin\Debug\</OutputPath>
<DefineConstants>DEBUG;TRACE</DefineConstants>
<WarningLevel>4</WarningLevel>
<CheckForOverflowUnderflow>true</CheckForOverflowUnderflow>
<OutputType>Library</OutputType>
<RootNamespace>Mono.Nat</RootNamespace>
</PropertyGroup>
<PropertyGroup Condition=" '$(Configuration)|$(Platform)' == 'Release|AnyCPU' ">
<DebugSymbols>true</DebugSymbols>
<DebugType>pdbonly</DebugType>
<Optimize>true</Optimize>
<OutputPath>bin\Release\</OutputPath>
<DefineConstants>TRACE</DefineConstants>
<WarningLevel>4</WarningLevel>
<CheckForOverflowUnderflow>true</CheckForOverflowUnderflow>
<OutputType>Library</OutputType>
<RootNamespace>Mono.Nat</RootNamespace>
</PropertyGroup>
<ItemGroup>
<Reference Include="System" />
<Reference Include="System.Data" />
<Reference Include="System.Xml" />
</ItemGroup>
<ItemGroup>
<Compile Include="AbstractNatDevice.cs" />
<Compile Include="AssemblyInfo.cs" />
<Compile Include="AsyncResults\AsyncResult.cs" />
<Compile Include="Enums\MapState.cs" />
<Compile Include="Enums\ProtocolType.cs" />
<Compile Include="EventArgs\DeviceEventArgs.cs" />
<Compile Include="Exceptions\MappingException.cs" />
<Compile Include="INatDevice.cs" />
<Compile Include="ISearcher.cs" />
<Compile Include="Mapping.cs" />
<Compile Include="NatUtility.cs" />
<Compile Include="PmpSearcher.cs" />
<Compile Include="Pmp\AsyncResults\PortMapAsyncResult.cs" />
<Compile Include="Pmp\PmpConstants.cs" />
<Compile Include="Pmp\PmpNatDevice.cs" />
<Compile Include="UpnpSearcher.cs" />
<Compile Include="Upnp\AsyncResults\GetAllMappingsAsyncResult.cs" />
<Compile Include="Upnp\AsyncResults\PortMapAsyncResult.cs" />
<Compile Include="Upnp\Messages\DiscoverDeviceMessage.cs" />
<Compile Include="Upnp\Messages\ErrorMessage.cs" />
<Compile Include="Upnp\Messages\GetServicesMessage.cs" />
<Compile Include="Upnp\Messages\Requests\CreatePortMappingMessage.cs" />
<Compile Include="Upnp\Messages\Requests\DeletePortMappingMessage.cs" />
<Compile Include="Upnp\Messages\Requests\GetExternalIPAddressMessage.cs" />
<Compile Include="Upnp\Messages\Requests\GetGenericPortMappingEntry.cs" />
<Compile Include="Upnp\Messages\Requests\GetSpecificPortMappingEntryMessage.cs" />
<Compile Include="Upnp\Messages\Responses\CreatePortMappingResponseMessage.cs" />
<Compile Include="Upnp\Messages\Responses\DeletePortMappingResponseMessage.cs" />
<Compile Include="Upnp\Messages\Responses\GetExternalIPAddressResponseMessage.cs" />
<Compile Include="Upnp\Messages\Responses\GetGenericPortMappingEntryResponseMessage.cs" />
<Compile Include="Upnp\Messages\UpnpMessage.cs" />
<Compile Include="Upnp\UpnpNatDevice.cs" />
</ItemGroup>
<ItemGroup>
<BootstrapperPackage Include=".NETFramework,Version=v4.0">
<Visible>False</Visible>
<ProductName>Microsoft .NET Framework 4 %28x86 und x64%29</ProductName>
<Install>true</Install>
</BootstrapperPackage>
<BootstrapperPackage Include="Microsoft.Net.Client.3.5">
<Visible>False</Visible>
<ProductName>.NET Framework 3.5 SP1 Client Profile</ProductName>
<Install>false</Install>
</BootstrapperPackage>
<BootstrapperPackage Include="Microsoft.Net.Framework.3.5.SP1">
<Visible>False</Visible>
<ProductName>.NET Framework 3.5 SP1</ProductName>
<Install>false</Install>
</BootstrapperPackage>
<BootstrapperPackage Include="Microsoft.Windows.Installer.3.1">
<Visible>False</Visible>
<ProductName>Windows Installer 3.1</ProductName>
<Install>true</Install>
</BootstrapperPackage>
</ItemGroup>
<Import Project="$(MSBuildBinPath)\Microsoft.CSHARP.Targets" />
<ProjectExtensions>
<VisualStudio AllowExistingFolder="true" />
</ProjectExtensions>
</Project>
Jump to Line
Something went wrong with that request. Please try again.