Skip to content

Badge style missing from assets #154

Closed
brewpoo opened this Issue Mar 20, 2012 · 6 comments

5 participants

@brewpoo
brewpoo commented Mar 20, 2012

Inserting the following on a page yields no styling:
6

Looking through the assets/application.css file reveals no badge classes.

All other components I have tried have worked.

I have the Gemfile pointing to master.

Any ideas?

@aren55555

+1

@nbarthel

See my response to issue #149. This is the same problem - bootstrap 2.0.1 didn't have badges. You need to force less compilation to regenerate the stylesheets. Just touch the file and restart the server and you should get a new stylesheet.

@brewpoo
brewpoo commented Mar 21, 2012

I already tried this to no avail. Reinstalled the default bootstrap_and_overrides, still not getting compiled:

Started GET "/assets/application.js" for 127.0.0.1 at 2012-03-21 06:16:40 -0400
Compiled application.js  (42ms)  (pid 10479)
Compiled jquery.js  (3ms)  (pid 10479)
Compiled jquery-ui.js  (5ms)  (pid 10479)
Compiled jquery_ujs.js  (0ms)  (pid 10479)
Compiled twitter/bootstrap.js  (35ms)  (pid 10479)
Compiled twitter/bootstrap/bootstrap-transition.js  (0ms)  (pid 10479)
Compiled twitter/bootstrap/bootstrap-alert.js  (0ms)  (pid 10479)
Compiled twitter/bootstrap/bootstrap-modal.js  (1ms)  (pid 10479)
Compiled twitter/bootstrap/bootstrap-dropdown.js  (0ms)  (pid 10479)
Compiled twitter/bootstrap/bootstrap-scrollspy.js  (1ms)  (pid 10479)
Compiled twitter/bootstrap/bootstrap-tab.js  (0ms)  (pid 10479)
Compiled twitter/bootstrap/bootstrap-tooltip.js  (3ms)  (pid 10479)
Compiled twitter/bootstrap/bootstrap-popover.js  (0ms)  (pid 10479)
Compiled twitter/bootstrap/bootstrap-button.js  (1ms)  (pid 10479)
Compiled twitter/bootstrap/bootstrap-collapse.js  (1ms)  (pid 10479)
Compiled twitter/bootstrap/bootstrap-carousel.js  (1ms)  (pid 10479)
Compiled twitter/bootstrap/bootstrap-typeahead.js  (2ms)  (pid 10479)
Compiled rails.validations.js  (1ms)  (pid 10479)
Compiled tinymce-jquery.js  (10ms)  (pid 10479)
Compiled tinymce/preinit.js  (1ms)  (pid 10479)
Compiled tinymce/tiny_mce_jquery.js  (2ms)  (pid 10479)
Compiled tinymce/jquery-tinymce.js  (1ms)  (pid 10479)
@brewpoo
brewpoo commented Mar 21, 2012

Sorry, that is the js. Doesn't actually show the details of the css files:

Started GET "/assets/application.css" for 127.0.0.1 at 2012-03-21 06:16:39 -0400
Compiled application.css  (7ms)  (pid 10479)
Compiled bootstrap_and_overrides.css  (667ms)  (pid 10479)
@brewpoo
brewpoo commented Mar 21, 2012

I guess it would help if I had double checked my Gemfile. I had pointed back to the gem when it hadn't fixed the problem Now using to the latest, forced recompile and it is badge styling is there. My bad. Looks good now

@petehamilton

I found touching my bootstrap_and_overrides.css.less file and restarting the server worked fine for me.

@seyhunak seyhunak closed this Apr 26, 2012
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Something went wrong with that request. Please try again.