'Export To CSV' for Reports not working #1018

Closed
oilee80 opened this Issue May 18, 2014 · 0 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
Contributor

oilee80 commented May 18, 2014

[User Error] Uncaught Exception: ModelAsController->getNestedController(): was not passed a URLSegment value.

There is an extra '/' in the URL which appears to be set in LeftAndMain::Link()

oilee80 added a commit to oilee80/silverstripe-cms that referenced this issue May 18, 2014

Fix for #1018 "'Export To CSV' for Reports not working"
The call to LeftAndMain::Link() was appending the Action as opposed to passing it as a parameter
This resulted in the double forward slash (/),

There is still possibly an unresolved issue with LeftAndMain::Link() about appending the slash at the end??

oilee80 added a commit to oilee80/silverstripe-cms that referenced this issue May 21, 2014

Fix for #1018 "'Export To CSV' for Reports not working"
The call to LeftAndMain::Link() was appending the Action as opposed to passing it as a parameter
This resulted in the double forward slash (/),

There is still possibly an unresolved issue with LeftAndMain::Link() about appending the slash at the end??

Fix for ParseError in AssetAdmin.php Line 402

The error was actually a missing semi colon on 401

PHP version that this was occuring on was
```
PHP 5.4.24 (cli) (built: Jan 19 2014 21:32:15)
Copyright (c) 1997-2013 The PHP Group
Zend Engine v2.4.0, Copyright (c) 1998-2013 Zend Technologies
    with Xdebug v2.2.3, Copyright (c) 2002-2013, by Derick Rethans
```

tractorcow added a commit to tractorcow/silverstripe-cms that referenced this issue Jul 15, 2014

Fix for #1018 "'Export To CSV' for Reports not working"
The call to LeftAndMain::Link() was appending the Action as opposed to passing it as a parameter
This resulted in the double forward slash (/),

There is still possibly an unresolved issue with LeftAndMain::Link() about appending the slash at the end??

stojg added a commit that referenced this issue Jul 24, 2014

Merge pull request #1050 from tractorcow/pr/1019
Fix for #1018 "'Export To CSV' for Reports not working"
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment