Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

Already on GitHub? Sign in to your account

UploadField, when created in Page.php, displays incorrectly in UDF. #55

Closed
digi-brains opened this Issue Sep 17, 2012 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants

Screenshots:
http://prawnstar.net/other-stuff/imageupload.png
http://prawnstar.net/other-stuff/pop-up.png

Steps to reproduce the issue

Step 1. Create an UploadField in Page.php

public static $has_one = array('BannerImage' => 'Image',);

public function getCMSFields() {
$fields = parent::getCMSFields();
$fields->addFieldToTab('Root.Banner', $image = new UploadField('BannerImage', 'Banner'));
$image->getValidator()->setAllowedExtensions(array('jpg', 'jpeg', 'png', 'gif'));
return $fields;
}

Step 2. install UDF module (using current master)

Step 3. From "Files" section of CMS add some images to test with.

Step 4. Create a UDF page by either changing the default page type of an existing page or adding a new UDF page.

Step 5. From the "Banner" tab you created in step 1, try to add an image from the File Store.

Oddly enough, even though the popup fields are labeled incorrectly and no thumbnail is showing, you can select a blank fields and insert an image. You just don't know which image you are inserting.

Here the same Problem with actual userforms 1.0 with SS 3.05…

Owner

wilr commented Sep 7, 2013

Fixed in 3.1

@wilr wilr closed this Sep 7, 2013

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment