New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

[v1.2.3-experimental] moving multi-part objects in 3D plater only drags on selected part, not whole object #2467

Closed
simonkuehling opened this Issue Dec 29, 2014 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@simonkuehling

simonkuehling commented Dec 29, 2014

I found another minor UI bug/inconsistency in Slic3r v1.2.3: While the repositioning of a multi-part object works correctly (in that the part is correctly moved as a whole after releasing the mouse), only the selected part of the mutli-part object gets dragged across the screen.

A quick screencast below:
Moving Part in 3D plater

System: Ubuntu 14.04 64bit
Slic3r: v1.2.3 64bit

@alexrj

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@alexrj

alexrj Dec 30, 2014

Member

I love those animated screenshots :P

Member

alexrj commented Dec 30, 2014

I love those animated screenshots :P

@alexrj

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@alexrj

alexrj Dec 30, 2014

Member

Fixed!

Member

alexrj commented Dec 30, 2014

Fixed!

@alexrj alexrj closed this Dec 30, 2014

@alexrj alexrj added the Fixed label Dec 30, 2014

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment