New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Slic3r 1.2.4 missing perimeter segment #2495

Closed
mkurc1234 opened this Issue Jan 4, 2015 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@mkurc1234

mkurc1234 commented Jan 4, 2015

I have noticed a missing perimeter segment on first layer. The rest of layers looks ok. All files (STL, GCODE and config) are on my dropbox:
https://www.dropbox.com/sh/jxre2iyuffzpre6/AAAfaAGMqWQLSLmSmnr24XvJa?dl=0

screenshot

@alexrj alexrj added this to the 1.2.5 milestone Jan 4, 2015

@curiouspl2

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@curiouspl2

curiouspl2 Jan 5, 2015

i confirm this occurs, not only on first layer, and is especially annoying on bridges.

curiouspl2 commented Jan 5, 2015

i confirm this occurs, not only on first layer, and is especially annoying on bridges.

@alexrj

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@alexrj

alexrj Jan 5, 2015

Member

I can reproduce this. It's horrible.

Member

alexrj commented Jan 5, 2015

I can reproduce this. It's horrible.

@alexrj

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@alexrj

alexrj Jan 5, 2015

Member

Fixed, and added regression test. Thank you for reporting.

Member

alexrj commented Jan 5, 2015

Fixed, and added regression test. Thank you for reporting.

@alexrj alexrj closed this Jan 5, 2015

@alexrj alexrj added the Fixed label Jan 5, 2015

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment