New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

1.2.5-dev: OctoPrint send "Test" button returns HTTP 405 error, "send to printer" button in plater UI works #2526

Closed
lordofhyphens opened this Issue Jan 11, 2015 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@lordofhyphens
Member

lordofhyphens commented Jan 11, 2015

Using Octoprint 1.1.1-14-g87ddcac and 1.2.5-dev, found that I was getting an HTTP 405 error (Method not allowed) when trying to "TEST". However, actually sending gcode to octoprint server works fine.

The Bonjour discovery isn't working either, but I don't know if I can pin that one on slic3r. Well, it's detecting my Lexmark E260dn, but not my octoprint server.

@foosel

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@foosel

foosel Jan 12, 2015

The "Test" button is POSTing to the /api/version resource instead of GETing, which is the reason for this problem. See here and here

foosel commented Jan 12, 2015

The "Test" button is POSTing to the /api/version resource instead of GETing, which is the reason for this problem. See here and here

@alexrj

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@alexrj

alexrj Jan 13, 2015

Member

Thank you, fixed by @lordofhyphens

Member

alexrj commented Jan 13, 2015

Thank you, fixed by @lordofhyphens

@alexrj alexrj closed this Jan 13, 2015

@alexrj alexrj added this to the 1.2.6 milestone Jan 13, 2015

@alexrj alexrj added the Fixed label Jan 13, 2015

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment