New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Infill artifacts under vertical extrusions #2610

Closed
Vicious-one opened this Issue Feb 1, 2015 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@Vicious-one
Contributor

Vicious-one commented Feb 1, 2015

Somehow, even with solid infill area threshold high enough, solid infill layers have gaps under vertical extrusions (near the edges):
infill-gaps

Extruded parts:
infill-gaps-2

STL and config:
http://vserv.sinp.msu.ru/temp/infill-gaps.tar.gz

@Vicious-one

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Vicious-one

Vicious-one Feb 2, 2015

Contributor

The gaps are not generated on this model when "extra perimeters" are disabled.

Contributor

Vicious-one commented Feb 2, 2015

The gaps are not generated on this model when "extra perimeters" are disabled.

@Vicious-one

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@Vicious-one

Vicious-one Feb 16, 2015

Contributor

The problem became much more aggravated with a recent commit:
extgap-1

Contributor

Vicious-one commented Feb 16, 2015

The problem became much more aggravated with a recent commit:
extgap-1

@alexrj

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@alexrj

alexrj Feb 23, 2015

Member

Fixed as well.

Member

alexrj commented Feb 23, 2015

Fixed as well.

@alexrj alexrj added this to the 1.2.7 milestone Feb 23, 2015

@alexrj alexrj added the Fixed label Feb 23, 2015

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment