Snap 0.10 production-mode: server won't start due to deprecation #38

Closed
adinapoli opened this Issue Sep 15, 2012 · 1 comment

Comments

Projects
None yet
1 participant
@adinapoli
Member

adinapoli commented Sep 15, 2012

Hi guys,

after having initialized a new snap project the usual way:

mkdir foo
cd foo && snap init
cabal install

If you run foo this is what you get:

/home/adinapoli/programming/Haskell/snap-dev/foo/snaplets/heist/templates/base.tpl: <content> tag deprecated. Use <apply-content> or <bind-content>
/home/adinapoli/programming/Haskell/snap-dev/foo/snaplets/heist/templates/base.tpl: <content> tag deprecated. Use <apply-content> or <bind-content>
/home/adinapoli/programming/Haskell/snap-dev/foo/snaplets/heist/templates/base.tpl: <content> tag deprecated. Use <apply-content> or <bind-content>
/home/adinapoli/programming/Haskell/snap-dev/foo/snaplets/heist/templates/base.tpl: <content> tag deprecated. Use <apply-content> or <bind-content>

The solution developer side is straightforward: just change <content> to the ones suggested.
Btw I guess we should enforce the right tag right away, shouldn't we?

I can fix the issue myself, if someone is kind enough to suggest me where to look :)

Cheers,
A.

@adinapoli

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@adinapoli

adinapoli Sep 15, 2012

Member

Ok, I've fixed it.

Member

adinapoli commented Sep 15, 2012

Ok, I've fixed it.

@adinapoli adinapoli closed this Sep 15, 2012

mightybyte added a commit that referenced this issue Sep 16, 2012

Fixed issues #30 and #38, and add test
Modified createUser to check for empty usernames.
Fixed content tags in project template.
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment