New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Mimetype lost #67

Closed
sprouvez opened this Issue Jan 22, 2015 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@sprouvez
Contributor

sprouvez commented Jan 22, 2015

Hi,
Thanks a lot for this module.
When i upload files, the mimetype is lost for all files uploaded with this module. Mimetype is replace by "Binary File".

@softwareloop

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@softwareloop

softwareloop Jan 22, 2015

Owner

Thanks, I'll have a look at it

Owner

softwareloop commented Jan 22, 2015

Thanks, I'll have a look at it

@softwareloop softwareloop added this to the v1.2 milestone Jan 22, 2015

@softwareloop softwareloop self-assigned this Jan 22, 2015

sprouvez added a commit to sprouvez/uploader-plus that referenced this issue Jan 23, 2015

Exclude the property mimetype on post (issue #67)
* No need to set the mimetype property, alfresco adds this in the CreateFile
method (ScriptNode class),
* An empty value or not, gives mimetype value "Binary File" in all cases. So
do not send the property "prop_mimetype".

sprouvez added a commit to sprouvez/uploader-plus that referenced this issue Jan 26, 2015

Exclude the property mimetype if value is empty on post (issue #67)
* An empty value or not, gives mimetype value "Binary File" in all cases.
So do not send the property "prop_mimetype" if and only if the value is empty.

softwareloop added a commit that referenced this issue Jan 26, 2015

Merge pull request #68 from sprouvez/patch-mimetype
Exclude the property mimetype on post (close issue #67)
@tatatanja

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@tatatanja

tatatanja Jan 29, 2015

I have the same problem in Alfresco 5.0c, that the mimetype is lost for all files uploaded.

tatatanja commented Jan 29, 2015

I have the same problem in Alfresco 5.0c, that the mimetype is lost for all files uploaded.

@sprouvez

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@sprouvez

sprouvez Jan 29, 2015

Contributor

It's ok with the last commit (#74701ad9917cde30b8f8e3f87859a67990cb3f46). If you have the same problem with this commit, you can re-open this issue.

Contributor

sprouvez commented Jan 29, 2015

It's ok with the last commit (#74701ad9917cde30b8f8e3f87859a67990cb3f46). If you have the same problem with this commit, you can re-open this issue.

@sprouvez sprouvez closed this Jan 29, 2015

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment