Permalink
Switch branches/tags
Nothing to show
Find file
Fetching contributors…
Cannot retrieve contributors at this time
141 lines (124 sloc) 4.76 KB
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<project
xmlns="http://maven.apache.org/POM/4.0.0"
xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
xsi:schemaLocation="http://maven.apache.org/POM/4.0.0 http://maven.apache.org/maven-v4_0_0.xsd">
<modelVersion>4.0.0</modelVersion>
<groupId>com.rythmengine</groupId>
<artifactId>rythm</artifactId>
<packaging>jar</packaging>
<version>1.0.0-20120621</version>
<name>Rythm Template Engine</name>
<description>Rythm Template Engine</description>
<url>http://rythmengine.com/</url>
<scm>
<url>http://github.com/greenlaw110/Rythm</url>
<connection>scm:git:git://github.com/greenlaw110/Rythm.git</connection>
</scm>
<licenses>
<license>
<name>The Apache Software License, Version 2.0</name>
<url>http://www.apache.org/licenses/LICENSE-2.0.txt</url>
<distribution>repo</distribution>
</license>
</licenses>
<repositories>
<repository>
<id>com.google.code.maven-play-plugin</id>
<name>Maven Play Plugin - releases</name>
<url>http://maven-play-plugin.googlecode.com/svn/mavenrepo/releases</url>
<snapshots>
<enabled>false</enabled>
</snapshots>
</repository>
</repositories>
<properties>
<project.build.sourceEncoding>UTF-8</project.build.sourceEncoding>
<project.reporting.outputEncoding>UTF-8</project.reporting.outputEncoding>
<maven.test.skip>true</maven.test.skip> <!-- until tests are fixed -->
</properties>
<dependencies>
<!-- TODO - maybe change to ecj (and deploy it) -->
<dependency>
<groupId>com.google.code.maven-play-plugin.org.eclipse.jdt</groupId>
<artifactId>org.eclipse.jdt.core</artifactId>
<version>3.8.0.v_C03</version>
</dependency>
<dependency>
<groupId>com.google.code.maven-play-plugin.com.javaregex.pat</groupId>
<artifactId>pat</artifactId>
<version>1.5.3</version>
</dependency>
<dependency>
<groupId>org.apache.commons</groupId>
<artifactId>commons-lang3</artifactId>
<version>3.1</version>
</dependency>
<dependency>
<groupId>junit</groupId>
<artifactId>junit</artifactId>
<version>4.10</version>
<scope>test</scope>
</dependency>
</dependencies>
<build>
<plugins>
<plugin>
<groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
<artifactId>maven-compiler-plugin</artifactId>
<version>2.0.2</version>
<configuration>
<source>1.6</source>
<target>1.6</target>
<encoding>UTF-8</encoding>
</configuration>
</plugin>
<plugin>
<groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
<artifactId>maven-antrun-plugin</artifactId>
<version>1.7</version>
<executions>
<execution>
<id>copy-to-lib</id>
<phase>package</phase>
<goals>
<goal>run</goal>
</goals>
<configuration>
<target>
<copy file="${project.build.directory}/${project.build.finalName}.jar" todir="${basedir}/lib"/>
</target>
</configuration>
</execution>
</executions>
</plugin>
</plugins>
</build>
<profiles>
<profile>
<id>dist</id>
<build>
<plugins>
<plugin>
<groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
<artifactId>maven-assembly-plugin</artifactId>
<executions>
<execution>
<id>make-assembly</id>
<phase>package</phase>
<goals>
<goal>single</goal>
</goals>
<configuration>
<descriptors>
<descriptor>${basedir}/assembly-dist.xml</descriptor>
</descriptors>
</configuration>
</execution>
</executions>
</plugin>
</plugins>
</build>
</profile>
</profiles>
</project>