swi_log.tmLanguage: Error parsing plist xml #37

Closed
gchr opened this Issue Mar 28, 2013 · 1 comment

Projects

None yet

2 participants

@gchr
gchr commented Mar 28, 2013

I've installed with package manager
2013-03-28_110641

I'm running Chrome ok and debug but I get these errors in console and the breakpoint images are broken:
2013-03-28_110708

Running C:\Users\username\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe --remote-debugging-port=9222 --profile-directory=NoExt
Starting SWI
SWI: Creating protocol
SWI: Connecting to ws://127.0.0.1:9222/devtools/page/1
SWI: Thread started
SWI: WebSocket opened
error: Error loading syntax file "Packages/Web Inspector/swi_log.tmLanguage": Error parsing plist xml: Failed to open file In file "Packages/Web Inspector/swi_log.tmLanguage"
reloading /C/Users/username/AppData/Roaming/Sublime Text 2/Packages/User/swi.sublime-settings
error: Error loading syntax file "Packages/Web Inspector/swi_stack.tmLanguage": Error parsing plist xml: Failed to open file In file "Packages/Web Inspector/swi_stack.tmLanguage"
Unable to decode /C/Users/username/AppData/Roaming/Sublime Text 2/Packages/Theme - Default/../Web Inspector/icons/breakpoint_active.png
Unable to decode /C/Users/username/AppData/Roaming/Sublime Text 2/Packages/Theme - Default/../Web Inspector/icons/breakpoint_inactive.png
SWI: WebSocket closed
SWI: Thread stoped

@sokolovstas
Owner

Please try to reinstall package

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment