Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Enable extension toggle doesn't display `Disabled` text for first time users #4446

Closed
vanesa opened this issue Jun 12, 2019 · 0 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@vanesa
Copy link
Member

commented Jun 12, 2019

Steps to reproduce:

  1. Go to the extensions page and open an extension that you have never activated before
  2. Notice how next to the grey toggle button there is no Disabled text which makes the toggle button hard to see.

Expected behavior:

See a Disabled next to the inactive toggle button
image

Actual behavior:

Disabled is missing and the toggle button is easily overlooked, making it hard for the user to enable the extension.
image

@vanesa vanesa self-assigned this Jun 12, 2019

@christinaforney christinaforney added this to the 3.5 milestone Jun 12, 2019

vanesa added a commit that referenced this issue Jun 12, 2019

@vanesa vanesa closed this in #4481 Jun 13, 2019

vanesa added a commit that referenced this issue Jun 13, 2019

Show Disabled label when extension hasn't been activated yet (#4481)
* show Disabled label when extension hasn't been activated yet, fix #4446
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.