Stack level too deep error #70

Open
petyosi opened this Issue Dec 3, 2010 · 4 comments

Comments

Projects
None yet
4 participants

petyosi commented Dec 3, 2010

Using REE on ubuntu:

bundle exec spork
Using RSpec
Preloading Rails environment
Loading Spork.prefork block...
Spork is ready and listening on 8989!
Running tests with args ["--color", "--format", "d", "spec/models/bag_item_spec.rb"]...
Exception encountered: #
backtrace:
/usr/lib/ruby/1.8/drb/drb.rb:1087:in `method_missing'
/usr/lib/ruby/1.8/drb/drb.rb:1105:in `with_friend'
/usr/lib/ruby/1.8/drb/drb.rb:1086:in `method_missing'
/usr/lib/ruby/1.8/drb/drb.rb:1074:in `respond_to?'
/home/petyo/.bundler/ruby/1.8/spork-63761d5cb9e0/lib/spork/run_strategy/forking.rb:10:in `run'
/home/petyo/.bundler/ruby/1.8/spork-63761d5cb9e0/lib/spork/run_strategy/magazine/../../../spork/forker.rb:21:in `initialize'
/home/petyo/.bundler/ruby/1.8/spork-63761d5cb9e0/lib/spork/run_strategy/magazine/../../../spork/forker.rb:18:in `fork'
/home/petyo/.bundler/ruby/1.8/spork-63761d5cb9e0/lib/spork/run_strategy/magazine/../../../spork/forker.rb:18:in `initialize'
/home/petyo/.bundler/ruby/1.8/spork-63761d5cb9e0/lib/spork/run_strategy/forking.rb:9:in `new'
/home/petyo/.bundler/ruby/1.8/spork-63761d5cb9e0/lib/spork/run_strategy/forking.rb:9:in `run'
/home/petyo/.bundler/ruby/1.8/spork-63761d5cb9e0/lib/spork/server.rb:48:in `run'
/usr/lib/ruby/1.8/drb/drb.rb:1558:in `__send__'
/usr/lib/ruby/1.8/drb/drb.rb:1558:in `perform_without_block'
/usr/lib/ruby/1.8/drb/drb.rb:1518:in `perform'
/usr/lib/ruby/1.8/drb/drb.rb:1592:in `main_loop'
/usr/lib/ruby/1.8/drb/drb.rb:1588:in `loop'
/usr/lib/ruby/1.8/drb/drb.rb:1588:in `main_loop'
/usr/lib/ruby/1.8/drb/drb.rb:1584:in `start'
/usr/lib/ruby/1.8/drb/drb.rb:1584
Owner

timcharper commented Feb 6, 2011

I can't reproduce this... more details required

petyosi commented Feb 6, 2011

OS is Ubuntu 10.04 server (64 bit).
ruby enterprise is installed using Brightbox packages:
http://wiki.brightbox.co.uk/docs:ruby-enterprise

Let me know if you need any other details. I can prepare a vagrant setup which reproduces the problem.

gkop commented Jun 18, 2011

I replicated this on my CI server but not on my dev box (where everything works perfect with or without the spork servers running):

Ubuntu Server 10.10 x86_64
Gemfile.lock
tried Spork 0.8.5 and 0.9.0.rc8
no spork servers running, but spork set up in rspec and cucumber

The bug surfaced any time an ActiveResource call was made during the tests.

snitko commented Jun 20, 2013

Confirmed: ubuntu, rvm with ruby 1.9.3 and Rails 3.2.13

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment