Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Regression: <util:properties> location attribute does not resolve parameters in #{param} format [SPR-12391] #16999

Closed
spring-projects-issues opened this issue Oct 29, 2014 · 3 comments
Assignees
Labels
type: bug
Milestone

Comments

@spring-projects-issues
Copy link
Collaborator

@spring-projects-issues spring-projects-issues commented Oct 29, 2014

Jan Šimek opened SPR-12391 and commented

In attached context file is used

<util:properties id="someProperties" location="#{stringBean}.properties"/>

It works in version 4.0.7, in 4.1.1 it doesn't, location does not resolve.


Affects: 4.1.1

Attachments:

Issue Links:

  • #17088 util:properties tag doesn't let Spring EL translate script in location attribute ("is duplicated by")
  • #15242 Support ignoreResourceNotFound as attribute of util:properties

Referenced from: commits 01382b8, 8e5c77d

@spring-projects-issues
Copy link
Collaborator Author

@spring-projects-issues spring-projects-issues commented Oct 30, 2014

Stéphane Nicoll commented

That's indeed a regression in the expression evaluation; now locations is an array (#15242)

@spring-projects-issues
Copy link
Collaborator Author

@spring-projects-issues spring-projects-issues commented Oct 30, 2014

Stéphane Nicoll commented

Fixed, thanks for reporting it!

@spring-projects-issues
Copy link
Collaborator Author

@spring-projects-issues spring-projects-issues commented Oct 31, 2014

Jan Šimek commented

Thanks for resolving so early

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Labels
type: bug
Projects
None yet
Development

No branches or pull requests

2 participants