New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Trouble creating S3 assets container through cli #1244

Closed
than opened this Issue Feb 6, 2017 · 0 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@than

than commented Feb 6, 2017

Expected behaviour

Using php please make:asset-container I followed all of the prompts to create a new S3 backed assets container.

Actual behaviour

The container appeared to be created successfully, but in the CP I was receiving a 500 error and the filesystem was attempting to access the root of my local volume.

I sussed out that the driver: s3 line was not added to the yaml config for that container. Here's what was generated:

key: ################
secret: #########################
bucket: nameofbucket
region: us-east-1
path: /

Steps to reproduce

See: https://statamic.slack.com/archives/statamic-v2/p1486347594009288

Server configuration

Operating system:

Web server:
valet

PHP version:
7.1

Statamic version:
2.5.2

Updated from an older Statamic or fresh install:
fresh

List of installed addons:
none

Logs

If any logs (browser, server, or Statamic) are appropriate...

Add those logs here
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment