New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Localization breaks for Australian site #1423

Closed
nobodyiscertain opened this Issue May 17, 2017 · 2 comments

Comments

Projects
None yet
4 participants
@nobodyiscertain

nobodyiscertain commented May 17, 2017

Expected behaviour

I set up multiple locales for my site following the docs on how to do so.

Actual behaviour

The site and locale swapping worked for all except the Australian site. Carbon doesn't have an au.php file and throwing an exception.

carbon-australia

Steps to reproduce

  1. Copy in locales config into settings.yaml
  2. Go to /au
locales:
  en:
    name: USA
    full: en_US
    url: /
  ca:
    full: en_CA
    name: Canada
    url: /ca/
  uk:
    full: en_GB
    name: United Kingdom
    url: /uk/
  au:
    full: en_AU
    name: Australia
    url: /au/

Server Details

Operating System:
Mac OSX 10.12.4

Web Server:
Apache (MAMP Pro)

PHP Version:
PHP 7.0.13

Statamic Version:
2.5.10

Updated from an older Statamic or fresh install:
Updated

List of installed addons:
Seo
VideoEmbed

@edalzell

This comment has been minimized.

edalzell commented May 18, 2017

Is this helpful @nobodyiscertain?

on Linux
If you have trouble with translations, check locales installed in your system (local and production).
locale -a to list locales enabled.
sudo locale-gen fr_FR.UTF-8 to install a new locale.
sudo dpkg-reconfigure locales to publish all locale enabled.

Can you create new locales?

@johanlinander

This comment has been minimized.

johanlinander commented Jun 1, 2017

@nobodyiscertain I have the same issue. Hope this gets sorted soon!

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment