New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Sneak Peek Cursor Jumps #1573

Closed
warkior opened this Issue Aug 29, 2017 · 5 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@warkior

warkior commented Aug 29, 2017

Expected behaviour

When editing the content of an article using the left-hand pane in "sneak peek" view, the cursor should remain where it is placed and allow adding or modifying text at that location.

Actual behaviour

Instead, after the page is first loaded, when you click in the page content box and type a character, the cursor jumps down a few paragraphs and adds (or removes) the character there instead. After this, when clicking and editing again it works fine.

Steps to reproduce

  1. Use the CP to open the editing view for an entry.
  2. Click "Sneak Peek" to view the page with the left side editing area.
  3. Scroll down in the left sidebar to the content box. Click somewhere in the middle of the existing content text.
  4. Type a character.
  5. Watch your cursor jump further down in the content and add the character.

Server Details

Operating System:
Ubuntu

Web Server:
Nginx

PHP Version:
7.1

Statamic Version:
2.6.4

Updated from an older Statamic or fresh install:
Updated

@jasonvarga

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@jasonvarga

jasonvarga Aug 29, 2017

Member

What fieldtype? Markdown?

Member

jasonvarga commented Aug 29, 2017

What fieldtype? Markdown?

@warkior

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@warkior

warkior Aug 29, 2017

Yes. It's a markdown field.

warkior commented Aug 29, 2017

Yes. It's a markdown field.

@warkior

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@warkior

warkior Sep 14, 2017

@jasonvarga - I just upgraded on of our sites to 2.6.8 and can confirm that the issue still exists.

warkior commented Sep 14, 2017

@jasonvarga - I just upgraded on of our sites to 2.6.8 and can confirm that the issue still exists.

@warkior

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@warkior

warkior Nov 2, 2017

@jasonvarga - This issue still exists on 2.7.1

warkior commented Nov 2, 2017

@jasonvarga - This issue still exists on 2.7.1

@jackmcdade

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@jackmcdade

jackmcdade Nov 2, 2017

Member

When we can get it fixed we'll close the issue.

Member

jackmcdade commented Nov 2, 2017

When we can get it fixed we'll close the issue.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment