New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

404 Page Debug Bar Missing Some Variables? #690

Closed
iDGS opened this Issue May 18, 2016 · 1 comment

Comments

Projects
None yet
2 participants
@iDGS

iDGS commented May 18, 2016

Steps to reproduce

  1. Install default site in localhost
  2. Turn on debugging and debug bar in CP
  3. View default site homepage and ensure debug Variables tab is open
  4. View non-existant page, e.g., localhost/wisteria

Expected behaviour

Debug variables should include layout and template fields

Actual behaviour

layout and template info not present (NB. I didn't cross-check everything vs. homepage—was just looking for these two vars.)

Server configuration

Operating system:
Mac OS X El Capitan 10.11.5

Web server:
Apache/2.4.18 (Unix)

PHP version:
PHP/5.6.16

Statamic version:
2.0.4

Updated from an older Statamic or fresh install:
Fresh

List of installed addons:
Whatever comes in the box

Logs

n/a

@iDGS

This comment has been minimized.

iDGS commented May 18, 2016

P.S. modifying the expected layout and template files confirms everything is working as it should...

modified:   site/themes/redwood/layouts/default.html
modified:   site/themes/redwood/templates/errors/404.html

(Inserting <p>"Hello World"</p> shows up on the page, for example.)

So why do I care? Because I've had a hiccup trying to debug using a custom 404 layout, and so just happened to notice this debug-var non-reporting thing, and thought I'd pass that info along.

@jackmcdade jackmcdade closed this Feb 1, 2017

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment