Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Seeing validation error for valid model reference #56

Closed
rossmcdonald opened this issue Aug 19, 2019 · 3 comments

Comments

@rossmcdonald
Copy link
Contributor

commented Aug 19, 2019

Describe the bug

I'm seeing validation errors for models that have been referenced properly (that were created with the form-based designer and display properly in the Read view).

To Reproduce

  1. Clone this repository in Studio
  2. View validations

Expected behavior

There should be no errors, instead I'm seeing: Target $ref not found: ./models/gizmo.v1.yaml

Screenshots

Screen Shot 2019-08-19 at 11 39 49 AM

Environment (remove any that are not applicable):

  • Studio version: web, current production
  • OS: macOS
  • Browser: Chrome

@rossmcdonald rossmcdonald added the bug label Aug 19, 2019

@marbemac

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Aug 20, 2019

Likely spectral related, tossing over to you @P0lip for during the hardening week.

@marbemac marbemac added this to the Aug '19 Hardening milestone Aug 20, 2019

@P0lip

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Aug 20, 2019

Should be fixed in stoplightio/studio-internal#616
Will verify it before merging.

@P0lip

This comment has been minimized.

Copy link
Member

commented Sep 2, 2019

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
4 participants
You can’t perform that action at this time.