Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Could not load NIB in bundle #1

Open
mradzinski opened this issue Sep 30, 2016 · 6 comments
Open

Could not load NIB in bundle #1

mradzinski opened this issue Sep 30, 2016 · 6 comments

Comments

@mradzinski
Copy link

@mradzinski mradzinski commented Sep 30, 2016

When attempting to add a new tag I get a Could not load NIB in bundle ... with name 'ASJTag'

@mradzinski

This comment has been minimized.

Copy link
Author

@mradzinski mradzinski commented Sep 30, 2016

Seems the XIB and the assets are not included when using the pod

@sudeepjaiswal

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

@sudeepjaiswal sudeepjaiswal commented Sep 30, 2016

Pod content

I am unable to reproduce the issue. I installed the pod in a new project, the ASJTag.xib file downloaded, as you can see above.

Can you check if you have all the necessary files in your project? You should have the Resources folder with the xib and a bundle.

Also check which version of the pod you have. The latest is 1.0.

@PetrBo

This comment has been minimized.

Copy link

@PetrBo PetrBo commented Oct 19, 2016

The same problem here. I solved it with substitution of [NSBundle mainBundle] with [NSBundle bundleForClass:[ASJTagsView class]] in method - (ASJTag *)tagView.

@mradzinski

This comment has been minimized.

Copy link
Author

@mradzinski mradzinski commented Oct 19, 2016

I ended up downloading the XIB from the repo and adding it manually to my project. I checked the downloaded POD and the XIB wasn't there.

@PetrBo

This comment has been minimized.

Copy link

@PetrBo PetrBo commented Oct 19, 2016

In my case the XIB and assets are included in downloaded pod.

sudeepjaiswal pushed a commit that referenced this issue Oct 22, 2016
@sudeepjaiswal

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

@sudeepjaiswal sudeepjaiswal commented Oct 22, 2016

Apologies for the late reply.

@mradzinski
Perhaps it is an issue of using resources in the Podfile. The official guide recommends that we use resource_bundles instead. See link. I have made a new branch 'resources' and edited the Podfile syntax. Can you test if resources download now?

@PetrBo
Thanks for the solution, I've committed the changes and they are available in version 1.1. Can you please verify that it's working?

@mradzinski
Update I am unable to figure out how to test download the pod using the edited Podfile. It keeps downloading the version live on CocoaPods, even if I specify which branch to use. Any idea?

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
3 participants
You can’t perform that action at this time.