New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Missing latest release? #53

Closed
jurajkapsz opened this Issue Sep 21, 2015 · 9 comments

Comments

Projects
None yet
3 participants
@jurajkapsz

jurajkapsz commented Sep 21, 2015

As reported in #52 concerning the Symphony 2.6.x compatibility, which should solve the 0.9.3 tag release, the current master has a 0.9.3 release entry in its extension.meta.xml, but it does not work like said in #52, and the latest github tag to be found is 0.9.1.

Did the latest updates gone missing somehow?

@nitriques

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@nitriques

nitriques Sep 21, 2015

Member

Is the integration branch working ? did you test it ?

I do not use this extensions, but I would be glad to release it if you confirm it's working.

Member

nitriques commented Sep 21, 2015

Is the integration branch working ? did you test it ?

I do not use this extensions, but I would be glad to release it if you confirm it's working.

@nitriques

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@nitriques

nitriques Sep 21, 2015

Member

Seems like only the readme has been touched... https://github.com/symphonists/search_index/compare/integration

Member

nitriques commented Sep 21, 2015

Seems like only the readme has been touched... https://github.com/symphonists/search_index/compare/integration

@jurajkapsz

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@jurajkapsz

jurajkapsz Sep 21, 2015

Yes, I've tested also integration, they are almost the same as you write. Anyway, both do not work.

I get an error in main log (and similar on js console) Fatal Error: Javascript - Uncaught TypeError: Cannot read property 're-index-refresh-rate' of null in file .../extensions/search_index/assets/search_index.js on line 24 when I visit the Search Index > Indexes page.

jurajkapsz commented Sep 21, 2015

Yes, I've tested also integration, they are almost the same as you write. Anyway, both do not work.

I get an error in main log (and similar on js console) Fatal Error: Javascript - Uncaught TypeError: Cannot read property 're-index-refresh-rate' of null in file .../extensions/search_index/assets/search_index.js on line 24 when I visit the Search Index > Indexes page.

@nitriques

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@nitriques

nitriques Sep 21, 2015

Member

Hum.... any solutions ?

Member

nitriques commented Sep 21, 2015

Hum.... any solutions ?

@brendo

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@brendo

brendo Sep 22, 2015

Member

Check your config.php file, do you have a property in the Search Index section called re-index-refresh-rate?

As for the missing tag, I'll check my dev laptop to see if I haven't pushed something when I get home.

Member

brendo commented Sep 22, 2015

Check your config.php file, do you have a property in the Search Index section called re-index-refresh-rate?

As for the missing tag, I'll check my dev laptop to see if I haven't pushed something when I get home.

@jurajkapsz

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@jurajkapsz

jurajkapsz Sep 22, 2015

Check your config.php file, do you have a property in the Search Index section called re-index-refresh-rate?

OMG. The whole SEARCH_INDEX section was missing there, but my fault. I left my manifest folder read-only from this symphonycms/symphony-2#2439 testing and I did not get any warnings when the Search Index extension could not write into the config.php.

Gee, sorry.

So, the extension is working. Looks like only the 0.9.3 tag is missing.

jurajkapsz commented Sep 22, 2015

Check your config.php file, do you have a property in the Search Index section called re-index-refresh-rate?

OMG. The whole SEARCH_INDEX section was missing there, but my fault. I left my manifest folder read-only from this symphonycms/symphony-2#2439 testing and I did not get any warnings when the Search Index extension could not write into the config.php.

Gee, sorry.

So, the extension is working. Looks like only the 0.9.3 tag is missing.

@jurajkapsz jurajkapsz closed this Sep 22, 2015

@brendo

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@brendo

brendo Sep 22, 2015

Member

No worries.

I've also pushed the 0.9.3 as the release stood when @nathanhornby intended it to be. I've done a new 'release', 0.9.4 for the current master as well.

Member

brendo commented Sep 22, 2015

No worries.

I've also pushed the 0.9.3 as the release stood when @nathanhornby intended it to be. I've done a new 'release', 0.9.4 for the current master as well.

@jurajkapsz

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@jurajkapsz

jurajkapsz Sep 22, 2015

Thanks Brendo & Nicolas!

jurajkapsz commented Sep 22, 2015

Thanks Brendo & Nicolas!

@nitriques

This comment has been minimized.

Show comment
Hide comment
@nitriques

nitriques Sep 24, 2015

Member

Thanks Brendan!

Member

nitriques commented Sep 24, 2015

Thanks Brendan!

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment