Ittott.tv kodi connect servlet
JavaScript
Permalink
Failed to load latest commit information.
engine
.gitignore log fájl bevezetése Jan 10, 2017
LICENSE Initial commit Jan 9, 2017
README.md
config.js.sample Ittott.tv v0.1 Jan 9, 2017

README.md

ittotttv

Ittott.tv kodi connect servlet

Figyelem! A program alfa állapotú, saját magam használtam saját környezetben, sosem volt még más környezetben kipróbálva! A program működéséért semmilyen garanciát nem vállalok, a leírás szükség esetén bővülni fog, ha észrevételed van vedd fel velem a kapcsolatot, vagy írj ki jegyet github-on. Használd egészséggel!

A programról

Ez egy servlet, ami fut egy linuxos szerveren és összeköttetést biztosít egy lejátszóprogram és az ittott.tv szolgáltatása között. A servlet az indításakor letölti a rendelkezésre álló csatornák listáját és a hozzájuk tartozó epg (elektronikus programújságot). Ezek a letöltött állományok megetethetők a Kodi IPTV PVR pluginjával.

Beüzemelés, telepítés (linux rendszereken):

Telepítsd a nodejs futtatókörnyezetet a saját linux rendszeredre: https://nodejs.org/en/

Videófelvételhez telepítsd az ffmpeg csomagot!

Állj arra a mappára ahova a servletet telepíteni szeretnéd, majd:

git clone https://github.com/szabbenjamin/ittotttv

cd ittotttv

cp config.js.sample config.js

nano config.js

Itt töltsd ki az ittott.tv oldalon regisztrált bejelentkezési adataidat, illetve a preUrl és recordingLocation adatokat.

Ezután:

cd engine

nodejs tv_servlet.js

Ekkor elindul a csatornalista és az EPG betöltése, ez eltarthat néhány percig.

Ha az epg.xml újraírva információt látod nyisd meg a Kodit, engedélyezd a már telepített bővítmények között az IPTV PVR ügyfelet, majd az általános beállítások fülön állítsd be a generálódott channels.m3u fájlt, az EPG beállítások fülön pedig a generált epg.xml fájlt.

Ezután indítsd újra a Kodit, ha kell a beállításokban engedélyezd az IPTV PVR simple client-et, mint PVR ügyfelet és a betöltődött csatornalistában próbálj elindítani egy tv csatornát. Ekkor ha mindent jól csináltál a konzolon elkezd logolni a servlet. Ha nem történik semmi ellenőrizd a preUrl helyességét!

Jó szórakozást!