Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

The ToolTip is not automatically hidden on mouseleave when the ToolTip is initialized for a Button #284

Closed
valchev opened this issue Sep 4, 2014 · 5 comments

Comments

Projects
None yet
2 participants
@valchev
Copy link
Contributor

commented Sep 4, 2014

For more information and dojo example ticket 855145

@valchev valchev added Bug labels Sep 4, 2014

@valchev valchev self-assigned this Sep 4, 2014

@valchev valchev added this to the 2014.Q3 milestone Sep 4, 2014

@valchev valchev closed this in bb19bce Sep 4, 2014

valchev added a commit that referenced this issue Sep 4, 2014

@valchev valchev modified the milestones: 2014.Q2.SP.next, 2014.Q3 Sep 5, 2014

valchev added a commit that referenced this issue Nov 18, 2014

@valchev valchev added the Deleted label Nov 18, 2014

@JoseGoncalves

This comment has been minimized.

Copy link

commented Nov 26, 2014

Reverting this fix means that the original issue is not fixable or that are you working on other solution?
I've seen that 2014.Q3 has the same problem that origin this issue.
P.S. I can not find the ticket 855145 indicated by @valchev

@JoseGoncalves

This comment has been minimized.

Copy link

commented Nov 26, 2014

I've verified that the issue does not occur in Firefox but it does on Chrome!
Test case: http://dojo.telerik.com/@jmpg/ePAN/2

@valchev

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor Author

commented Nov 26, 2014

@JoseGoncalves

We reverted the fix as it turned around to break a lot of other already working scenarios.
At present we cannot provide a build-in solution which does not cause breaking changes in the framework.

As a workaround you may use the following approach: http://dojo.telerik.com/@rkonstantinov/aHUd

P.S. The ticket ID is used in our internal system and points to the bug report you have submitted earlier.

@JoseGoncalves

This comment has been minimized.

Copy link

commented Nov 26, 2014

The workaround does not work fine.
The tooltip's content some times is rendered in two lines and sometimes in one line.
I've seen also that sometimes it's rendered way above the contents.
Don't you have a better suggestion to make the tooltip work without these issues?

@JoseGoncalves

This comment has been minimized.

Copy link

commented Dec 2, 2014

@valchev As this issue is not solved in 2014.Q3 I think it's better to reopen it.

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
You can’t perform that action at this time.