Skip to content

HTTPS clone URL

Subversion checkout URL

You can clone with HTTPS or Subversion.

Download ZIP
Fetching contributors…

Cannot retrieve contributors at this time

42 lines (41 sloc) 2.921 kb
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="no"?>
<launchConfiguration type="org.eclipse.pde.ui.JunitLaunchConfig">
<booleanAttribute key="append.args" value="true"/>
<booleanAttribute key="askclear" value="false"/>
<booleanAttribute key="automaticAdd" value="true"/>
<booleanAttribute key="automaticValidate" value="false"/>
<stringAttribute key="bootstrap" value=""/>
<stringAttribute key="checked" value="[NONE]"/>
<booleanAttribute key="clearConfig" value="true"/>
<booleanAttribute key="clearws" value="true"/>
<booleanAttribute key="clearwslog" value="false"/>
<stringAttribute key="configLocation" value="${workspace_loc}/.metadata/.plugins/org.eclipse.pde.core/pde-junit"/>
<booleanAttribute key="default" value="true"/>
<booleanAttribute key="includeOptional" value="true"/>
<stringAttribute key="location" value="${workspace_loc}/../junit-workspace"/>
<listAttribute key="org.eclipse.debug.core.MAPPED_RESOURCE_PATHS">
<listEntry value="/org.maven.ide.eclipse.perftests/src/org/maven/ide/eclipse/perftests/ImportPerformanceTest.java"/>
</listAttribute>
<listAttribute key="org.eclipse.debug.core.MAPPED_RESOURCE_TYPES">
<listEntry value="1"/>
</listAttribute>
<stringAttribute key="org.eclipse.jdt.junit.CONTAINER" value=""/>
<booleanAttribute key="org.eclipse.jdt.junit.KEEPRUNNING_ATTR" value="false"/>
<stringAttribute key="org.eclipse.jdt.junit.TESTNAME" value=""/>
<stringAttribute key="org.eclipse.jdt.junit.TEST_KIND" value="org.eclipse.jdt.junit.loader.junit3"/>
<stringAttribute key="org.eclipse.jdt.launching.JRE_CONTAINER" value="org.eclipse.jdt.launching.JRE_CONTAINER/org.eclipse.jdt.internal.debug.ui.launcher.StandardVMType/jdk1.6.0_23"/>
<stringAttribute key="org.eclipse.jdt.launching.MAIN_TYPE" value="org.maven.ide.eclipse.perftests.ImportPerformanceTest"/>
<stringAttribute key="org.eclipse.jdt.launching.PROGRAM_ARGUMENTS" value="-os ${target.os} -ws ${target.ws} -arch ${target.arch} -nl ${target.nl} -consoleLog"/>
<stringAttribute key="org.eclipse.jdt.launching.PROJECT_ATTR" value="org.maven.ide.eclipse.perftests"/>
<stringAttribute key="org.eclipse.jdt.launching.SOURCE_PATH_PROVIDER" value="org.eclipse.pde.ui.workbenchClasspathProvider"/>
<stringAttribute key="org.eclipse.jdt.launching.VM_ARGUMENTS" value="-Declipse.perf.dbloc=/home/igor/m2ecore-perftests&#10;-Declipse.perf.config=build=0.10.3-SNAPSHOT&#10;-Declipse.perf.assertAgainst=build=0.10.2+"/>
<stringAttribute key="pde.version" value="3.3"/>
<stringAttribute key="product" value="org.eclipse.sdk.ide"/>
<booleanAttribute key="run_in_ui_thread" value="true"/>
<booleanAttribute key="show_selected_only" value="false"/>
<booleanAttribute key="tracing" value="false"/>
<booleanAttribute key="useCustomFeatures" value="false"/>
<booleanAttribute key="useDefaultConfig" value="true"/>
<booleanAttribute key="useDefaultConfigArea" value="false"/>
<booleanAttribute key="useProduct" value="true"/>
</launchConfiguration>
Jump to Line
Something went wrong with that request. Please try again.