Smilies in message? Can't read it. #218

Closed
bnb opened this Issue Mar 10, 2013 · 3 comments

Comments

Projects
None yet
4 participants
@bnb

bnb commented Mar 10, 2013

I've been using the web client demo a bit, and it's come to my attention that the majority of posts (if not all of them) with :) :( or :() are essentially filtered out. Only the first word of the message is shown, along with a colon appended to it.

@fculpo

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@fculpo

fculpo Jun 15, 2013

Contributor

I wasn't able to reproduce this one. Is the issue still occuring on your end ?

Contributor

fculpo commented Jun 15, 2013

I wasn't able to reproduce this one. Is the issue still occuring on your end ?

@cwc

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@cwc

cwc Aug 12, 2013

Contributor

I had this problem awhile back. IIRC it was due to a bug in node-irc which has since been fixed.

Contributor

cwc commented Aug 12, 2013

I had this problem awhile back. IIRC it was due to a bug in node-irc which has since been fixed.

@ericbarch

This comment has been minimized.

Show comment Hide comment
@ericbarch

ericbarch Aug 12, 2013

Collaborator

Thanks for the update, cwc. Closing for now. Please re-open if issues persist with the latest node-irc.

Collaborator

ericbarch commented Aug 12, 2013

Thanks for the update, cwc. Closing for now. Please re-open if issues persist with the latest node-irc.

@ericbarch ericbarch closed this Aug 12, 2013

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment