New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Attribute update subscription doesn't appear to be functioning #842

Closed
DMCEngineering opened this Issue Jun 5, 2018 · 4 comments

Comments

Projects
None yet
4 participants
@DMCEngineering

DMCEngineering commented Jun 5, 2018

I have a 2.02 Thingsboard server set up and have been trying to test the attribute subscription functionality, but it doesn't appear to be working.

Test Case

  • Created device
  • Added shared attribute
  • Call

curl -v -X GET http://localhost:8080/api/v1/$ACCESS_TOKEN/attributes/updates?timeout=20000 or
mosquitto_sub -d -h "127.0.0.1" -t "v1/devices/me/attributes" -u "$ACCESS_TOKEN"

from example documentation with correct address and device token

  • Modify shared attribute using device page in UI

I don't see any notifications come back in either the http or mqtt test.

I can confirm that the attribute exists using the request api on http and mqtt.

@rrabadia89

This comment has been minimized.

rrabadia89 commented Jun 7, 2018

@DMCEngineering I am also encountering the similar issue. Have you found any solution or further understanding on this issue ?

@mmz5757

This comment has been minimized.

mmz5757 commented Jun 11, 2018

same issue here in TB V2

@ashvayka

This comment has been minimized.

Member

ashvayka commented Jun 11, 2018

Fixed in v2.0.3. Will release in few days.

@DMCEngineering

This comment has been minimized.

DMCEngineering commented Jun 14, 2018

Verified it is working on 2.0.3. Thanks!

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment