Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Minor issue with Invalid Characters in Back Office Product "Name" field #1048

Closed
techjp opened this issue Sep 9, 2019 · 2 comments

Comments

@techjp
Copy link

commented Sep 9, 2019

In the back office when creating a new product, hovering over the "Name" field brings up this text:

image

"The public name for this product. Invalid characters < > ; = # { }"

This is the same text that was displayed in PS and earlier version of TB. Thankfully TB now supports # and = characters in product names (thank you!!) but the warning text still shows them as invalid. Other characters are still invalid and are correctly listed.

@Traumflug

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Sep 9, 2019

Nice catch!

Traumflug added a commit that referenced this issue Sep 9, 2019
AdminProduct: adjust tooltip to reality. Ref #1048.
'#' and '=' are allowed since a while.
@Traumflug

This comment has been minimized.

Copy link
Contributor

commented Sep 9, 2019

Fixed with 6358c78. Thanks for the report!

@Traumflug Traumflug closed this Sep 9, 2019

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
2 participants
You can’t perform that action at this time.