Skip to content
New issue

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.

Already on GitHub? Sign in to your account

Impossible to see all results returned by ajaxresponse.php #1454

Open
Oxemis opened this issue May 23, 2018 · 4 comments

Comments

@Oxemis
Copy link

commented May 23, 2018

Hi,

We use phpMyFAQ : https://faq.oximailing.com/

When a request is made on the home page element <input class="input-xxlarge search-query searchfield typeahead tt-input" name="search" id="searchbox" [...] />, the script ajaxresponse.php is called.

For a request for "RGPD", there is 3 results returned by ajaxresponse.php, but only 2 are displayed.

  • Why ?

Thanks,

Guillaume

@thorsten

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

commented May 23, 2018

It doesn't work at all for me as your JavaScript is broken.

@thorsten thorsten self-assigned this May 23, 2018
@Oxemis

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented May 23, 2018

It doesn't work at all for me as your JavaScript is broken.

When I do a request, JavaScript seems to works :

faq

faq2

I understood why it is not working for you : your browser is configured to ask for English and mine for French.

faq3

In French, no JavaScript problem and you can see the problem with the request "RGPD".

I think the JavaScript is the one from your project without modification.

  1. In fact, none of our articles are translated in English on this FAQ. Can it be linked with the JavaScript problem ?
  2. Can you reproduce the original problem using the French version of the FAQ ?
@thorsten

This comment has been minimized.

Copy link
Owner

commented May 31, 2018

You should disable the automatic language detection in the admin configuration.

@Oxemis

This comment has been minimized.

Copy link
Author

commented Oct 29, 2018

You should disable the automatic language detection in the admin configuration.

Sorry for the delay, automatic language detection is now disabled.

The problem is still here :

image

Can you reproduce the problem ?

Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Projects
None yet
2 participants
You can’t perform that action at this time.